calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
POSTANI DIO RIJALITIJA “IMANJE” Nabavi što prije svoju LIMITIRANU MAJICU i učestvuj u nagradnoj igri! Intervencijom zmijolovaca izvučena četiri poskoka iz kuće: Vlasnici se bojali da uđu u kuću Oživjela hit ‘Dušu si mi opio’: Kanita je nasljednica Dragane Mirković! Mesi ga držao u rukama kao bebu, sada vrijedi 90 miliona eura! VESNA ZMIJANAC U LOŠEM STANJU?! Pjevačici naglo pozlilo, otkazani nastupi! Ova 2 horoskopska para su stvorena za VJEČNU LJUBAV: Rođeni su jedno za drugo “NE LJUTITE SE, JA NIKAD NE BIH…” Anja Bla nije mogla više da izdrži, odlučila da iznese sve nakon raskida sa Bakom Prasetom i otvori dušu NOVAK JE NAMJERNO IZGUBIO Nove “optužbe” na Đokovićev račun, razlog je nevjerovatan Ronilac uspio snimiti trenutak hranjenja mladunčeta plavog kita ANELI AHMIĆ HITNO IZVELI IZ RIJALITIJA! Otkriveno zašto je morala kod doktora MIONA GRIZLA ŠA, ON ZAVRŠIO U UŽASNIM BOLOVIMA! Skočila na njega zbog Stanislava, pokazala agresivno ponašanje, reper van sebe Zastrašujući trend u BiH: Ismijavanje vršnjaka na Instagramu BIZARNO, PRIZOR TJERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima EURO 2024. Mbape: Svi znaju koliko se divim Ronaldu! Grizman “pod paljbom” BROJIMO SITNO! PRIPREME ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU “IMANJE” SU POČELE! Donosimo vam ekskluzivan video sa lica mjesta (VIDEO) ŠA OTKRIO DA IMA OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM

POST FESTUM UBISTVA PJEVAČICE JELENE MARIJANOVIĆ – PONOVO SUDE ZORANU: Na potezu Apelacioni sud

Objavio: RHT
12/06/2023 10:29 AM

Za danas je zakazana javna sjednica u Apelacionom sudu na kojoj će biti razmatrane žalbe na presudu kojom je Zoran Marjanović osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči u Beogradu.

Foto: Printscreen Youtube

Sjednica je zakazana za sedam radnih dana, 12., 13., 14., 15., 16., 19. i 20. jun. Podsjetimo, presuda kojom je Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na kaznu od 40 godina zatvora, kako je “Kurir” pisao, napisana je i obrazložena na 698 strana.

– Vijeće kojim će predsjedavati sudija Snežana Jovanović najprije će se upoznati na javnom dijelu sjednice sa presudom, njenim obrazloženjem, zatim žalbama branilaca Zorana Marjanovića, kao i odgovorima na žalbe Tužilaštva. Potom će, po okončanju javnog dijela sjednicem na njenom drugom dijelu, koji nije javan, razmotriti sve izvedeno i donijeti odluku – objašnjava naš sagovornik.

Foto: Printscreen Youtube

Apelacioni sud ima mogućnost da presudu potvrdi, preinači u pogledu kazne ili je ukine i naloži novo suđenje.

– Zoran Marjanović kojem je poslije prvostepene presude Viši sud u Beogradu odredio pritvor, lično nije podneio žalbu, ali su to u njegovo ime uradila četvorica advokata – podsjeća naš sagovornik.

Presuda kojom je udovac proglašen krivim donijeta je u julu prošle godine. Istog dana, Marjanović je vraćen u pritvor, pošto je odluku suda o krivici čekao na slobodi. Sudija Jelena Škulic toga dana je navela da ubistvo “Jelene Marjanović nije savršen zločin” i saopštila da je sudsko veće jednoglasno odlučilo da Zorana Marjanovića osudi na maksimalnu kaznu.

Foto: Printscreen Youtube

Ključni dokazi su: Patike, jakna, blato, ponašanje…

U prvostepenoj presudi protiv Zorana Marjanovića se navodi da je on svoju suprugu ubio na svirep i podmukao način, kao i da je imao dovoljno vremena da se riješi tragova zločina. Kao jedan od ključnih dokaza navode se njegove oprane patike, ali i crna jakna, koja nikada nije nađena. Kako je “Kurir” pisao, dokaz na kojem se presuda zasniva je i blato na Zoranovim pantalonama, za koje sud tvrdi da je identično onom na mjestu ubistva pjevačice, kao i ponašanje Marjanovića poslije nestanka njegove supruge i iskazi svjedoka.

(hypetv.rs / kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS