calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pokrenulo se novo klizište u Jablanici! (VIDEO) Aktivista iz Fojnice prije mjesec dana objavio ‘proročansku’ poruku o poplavama: “Rijeka i beton ne idu zajedno” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila planove: Kad se preselim u Sarajevo onda ću se zaposliti u … “NISAM GLUPA ŽENA” Potresna scena: Nermin iz sela Trusina, kojem je bujica odnijela štalu i stoku, dobio kravu Preminuli su zagrljeni: Ovo su Irmela i Jasmin, spasioci su njihova tijela pronašli ispod ruševina OTKRIVENA BRUTALNA INFORMACIJA O RASKIDU ANITE I ANĐELA! Isplivala sva SRAMOTA na vidjelo, dugo se ŠUTJELO o ovome (FOTO) Horde zla slave 37. rođendan: Uvijek su tu kada nešto treba za državu Bosnu i Hercegovinu, ljubavlju bodre FK Sarajevo, a imali su veliki ugled na YU sceni PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) Ovo je trudnica (29) koja je izgubila život u Jablanici, iza nje ostala kćerkica MAJA MARINKOVIĆ UHVAĆENA S NEPOZNATIM MUŠKARCEM! Isplivale prve zajedničke fotografije, javnost u šoku! Ministar sigurnosti Nenad Nešić će obići spasilačke timove RASTE BROJ STRADALIH: Pronađena još tri tijela MILJANA KULIĆ PROKRVARILA UŽIVO U PROGRAMU! Hitno prekinute nominacije, voditeljica povikala na sav glas! Spasio 10 ljudi pa poginuo: Pomozimo porodici jablaničkog heroja Ernada Begovića Emina javno izrazila osjećanja prema posebnom muškarcu: Sretan rođendan, ljubavi MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURILE INFORMACIJE!

EKSKLUZIVNO! Bilal doveo Maju u Sarajevo na svadbu, kreće šou (VIDEO)

Objavio: RHT
12/06/2023 10:17 AM

Samo nekoliko dana od okončanja Zadruge, čini se da se desio novi preokret. Bilal Brajlović, doveo je u Sarajevo Maju Marinković! Povod je svadba Bilalove prijateljice, a čini se ne samo to.

– Gledali ste, gledate i gledat ćete šou. Sve je bilo tako, pričao sam ne bi ništa i slično, ali kada sam vidio Maju… – poručio je Brajlović, ekskluzivno za Hype.

Kako je rekla Maja, između njih ostale nedovršene stvari i drago joj je da će nastaviti vezu.

Foto: Printscreen Zadruga

Inače, Maja Marinković i Bilal Brajlović imali su turbuletnan odnos tokom ”Zadruge 6”, nakon što su okončali emotivnu vezu, njih dvoje su ipak odlučili da spuste loptu i kao prijatelji nastave svojim putem, ali sinoć su se pojavile špekulacije da su se pomirili.

Tokom finalne večeri, Brajlović je sračno pozdravio Majinog oca Radomira Takija Marinkovića i time se upisao kao jedini ”rijaliti zet”, koji je bez zle krvi onončao ljubavnu romansu sa njegovom nasljednicom. Inače, u Sarajevu je sinoć bio i Taki.

Kako je sve izgledalo u Sarajevu, pogledajte u narednom videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS