calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

RADA DONIJELA VAŽNU ODLUKU: Pjevačica nakon raskida nikada ružnu riječ nije rekla za Harisa, a evo da li će mu čestiti rođendan!

Objavio: RHT
11/06/2023 4:10 PM

Rada Manojlović važi za jednu od najpozitivnijih javnih ličnosti. Stalno nasmijana, pjevačica izbjegava konflikte i u svakoj neprijatnosti postavlja se iznad situacije. Tako se ophodi prema kolegama, prijateljima, članovima porodice, ali i – bivšim momcima.

Rada je uvijek civilizovana i za svakog bivšeg ima samo riječi hvale. Iako je javnost uvijek gladna drame, kod Rade to nikako ne prolazi. Šta god da se dešavalo između nje i njenih partnera ostaje strogo čuvana tajna, a blaćenje, jednostavno, nije Radin stil.

Isto tako ima riječi hvale i za Harisa Berkovića, sa kojim je pjevačica bila do decembra prošle godine. Dosta se spekulisalo o razlozima raskida između Rade i deset godina mlađeg pjevača, ali oboje su ispoštovali dogovor da se povodom tih razloga ne oglašavaju.

Izgleda da su ostali u dobrim odnosima, jer je Rada podsjetila javnost da je Harisu uskoro rođendan i da planira da mu poželi sve najbolje za njegov dan.

– Harisu je rođendan za dva dana, i planiram da mu ga čestitam – rekla je Rada za Alo.

(Hype/Alo)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS