calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa Majka Željka Joksimovića o sukobu sa Jovanom: To nije mogla da mi oprosti Turci oduševljeni Džekom: Uradio je nešto što nije uspjelo nikome prije njega

KĆERKA DRAGANE MIRKOVIĆ PROSLAVILA 21.ROĐENDAN: Gala zabava u dvorcu Ebenfurt

Objavio: RHT
11/06/2023 9:00 AM

Dragana Mirković i Toni Bijelić uvijek su isticali kako su ponosni na svoju djecu i kako im za njih ništa nije teško da urade što su još jednom potvrdili kada su organizovali raskošnu proslavu 21. rođendana svoje kćerke Manuele.

Pošto je ovo prvo slavlje otkako se cijela porodica preselila u dvorac Ebenfut, logično je da su ovo velelijepno zdanje odabrali kao mjesto za žurku za pamćenje.

Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva mjeseca u želji da sve bude savršeno.

“Ispiši svoju bajku” pisalo je uz Manuelino ime i krunu na zidu ispred koga su se slikale zvanice koje su specijalno za ovu priliku došle iz cijelog svijeta.

Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini dok se mama odlučila za crnu kombinaciju. Svojoj sestri prvi je rođendan čestitao brat Marko.

(Hype/Kurir)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS