calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kao preslikan: Ljudi u nevjerici koliko sin Bobana Rajovića liči na pjevača Ako si mislio pobjeći ulazim ti na žurku šugo? Mirza Hatić ulazi da Kadri objasni neke stvari! Sve za ljubav: Fatima aminovala da dođe treća žena! Sarajevo: Sudar dva automobila na raskrsnici kod Željezničke stanice Kontroverzni lijek uništava Kristinu Agileru, javnost zabrinuta: Je li to stvarno ona? Otkrivamo s kim je sada već bivša supruga prevarila Milana Kalinića? Kad treća žena ulazi u Elmedinov harem? Ovo je njegova budućnost, sada je to svima jasno! FATIMA I JANA U ŠOKU! OVDJE SADA ŽIVE SAVA I ADRIANA! Džehverovići preko noći napustili Srbiju i otišli za Dubai, njihova porodica neutješna! (FOTO) CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dijete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale Fatima ronca: Jano, ja čim sve završim, ti se pojaviš i glumiš radnicu! Imaš li obraza?! POTRESNA OBJAVA PJEVAČICE! Nadežda Biljić se slomila pa samo izustila: “U šoku sam…” Anđela ovdje otkrila da želi bebu u rijalitiju? Zvezdan sve priprema da joj saspe u lice Šta su pokazali podaci Federalnog zavoda za statistiku: Evo koliko je u augustu bilo turista Regionalni mediji pišu: Nastavak filmske trilogije “Kafana na Balkanu” željno se iščekuje u Hrvatskoj ĐOKOVIĆ PONOVO U KINI Novak stigao u Šangaj, evo kako su ga dočekali (VIDEO) Primož Ulaga: Lijepo je u Sarajevu, vraćaju mi se sjećanja na početak Olimpijade

BARBARA BOBAK JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Pjevačica doživjela jezivu saobraćajnu nesreću, “Mogla sam da poginem ili ostanem nepokretna”!

Objavio: RHT
10/06/2023 5:44 PM

Barbara Bobak doživjela je jezivu saobraćajnu nesreću u kojoj joj je auto smrskan, od kada je počela na život da gleda drugačije.

Iako je pjevačica prošla bez posljedica, trenutke dok se vozilo prevrtao bez kontrole ne može da zaboravi, a danas taj nemili događaj smatra dragocjenim iskustvom.

Foto: Printscreen Instagram

– Kada je sve to prošlo, ta bolnica, taj pregled i sreća da mi ništa nije bilo na čemu zahvaljujem Bogu, shvatila sam mnoge stvari. To me je navelo da treba da usporim, da više obraćam pažnju na okolinu, pa i u toj vožnji koja je dio svakodnevnog života. Ja sam neobazrivo vozila i to je navelo da u sekundi može da vam se okrene ili završi život – priča Bobak koja uprkos svojoj nemarnosti nije bila krivac u ovom udesu.

– Tada sam mogla da poginem ili da ostanem nepokretna. Tako sam se isprevrtala, a nije bila moja krivica. Pukla mi je guma i samo mi je izletio auto. U tim momentima adrenalina, nisam bila svjesna šta se dešava, dok sam se prevrtala u glavi mi je bilo: „Jao, jel moguće da se meni ovo dešava“, ni u jednom trenutku nije smrt i povreda opcija, samo to pitanje: „Zašto sad ovo?“. Moj mozak tako radi da ja sklonim opasnost i razmišljam kako da se izvučem i to je to – ispričala je Barbara u emisiji „Bez filtera sa Sarom Miom“.

Podsjetimo, pjevačica je u istoj emisiji priznala kako ima problem sa organizovanjem svojih finansija koje često troši na gluposti zbog čega je upravljanje istim dodijelila odgovornom članu porodice.

– Zadužila sam oca da mi čuva pare. On mi daje na kašikicu koliko mi treba, ostalo ide na štedni račun da se skućim, pošto sam i dalje pod kirijom, pa radima na tome – iskrena je Barbara.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS