calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SVI BRUJE O SPOTU, A ONA JE SADA OTKRILA DETALJE Ana Kokić priznala fanovima da je jedna djevojka umiješala prste u snimanje njenog novog videa – nećete vjerovati o kome je riječ!

Objavio: RHT
07/06/2023 6:22 PM

Pop zvijezda Ana Kokić prije nekoliko dana objavila je čak tri pjesme za koje je snimila visokobudžetne spotove, a za kratko vrijeme sve numere su osvojile srca publike. Sudeći po reakcijama pripadnica nježnijeg pola, posebno im se dopala balada pod nazivom “Sakrij me” za koju je tekst napisala Jovana Radosavljević, a muziku upravo Ana.

Nema sumnje da su njih dvije odlična kombinacija kada je saradnja u pitanju, posebno ako se sjetimo velikog hita “Ljubav na papiru” za koji su takođe pisale tekst i muziku. No, ono što niko nije očekivao kada je ekranizacija numere “Sakrij me” u pitanju, jeste da je za njega bila zadužena Anina mlađa sestra Maja.

Kokićeva je na svom Instagram nalogu odlučila da se zahvali prijateljici Jovani na sjajnom tekstu, ali i sestri Maji koja se prvi put našla iza kamere kada je jedan ovako veliki projekat u pitanju. Kako sve to izgleda, pogledajte.

Sudeći po reakcijama pripadnica nežnijeg pola, posebno im se dopala balada pod nazivom “Sakrij me” za koju je tekst napisala Jovana Radosavljević, a muziku Joca Stefanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS