calendar

Petak 5. Jul, 2023

I DALJE VOLIM BIVŠE MOMKE: Milena Ćeranić otvorila dušu o Nemanji, jedna stvar ih i dalje veže!

Objavio: RHT
06/06/2023 3:51 PM

Pjevaćica Milena Ćeranić bila je u turbulentnoj vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem. Njih dvoje su zajedno učestvovali na “Farmi”, a javnost ih je osudila zbog čestih svađa koje su imali u rijalitiju, a kasnije se ugasila i njihova ljubav. Nemanja se, nakon raskida sa Milenom, povukao iz javnosti. Iako se i dalje bavi muzikom, on se ne eksponira u medijima, a posvećen je i porodici.

Foto: Screenshot instagram

Milena je otkrila da je sa Nemanjom u korektnim odnosima.

– Mene i Nemanju zastupa isti menadžer, ali nismo se sretali nikako. Ja njemu nikad u životu ružnu riječ nisam rekla, kao ni o jednom svom bivšem momku. Ja sve svoje bivše momke volim na ljudski način i ne bih voljela nikome od njih da se nešto ružno desi – rekla je pjevačica i dodala:

Foto: Instagram/Printscreen

– Ja sam jedna srećna žena jer nikada nikome nisam poslala ružnu energiju bili oni dobri ili loši prema meni ili naš odnos bio dobar ili loš. Ono što je bitno jeste što sam ja i dalje ljudski prema njima dobro nastrojena i što im stvarno želim sve najbolje. Nekako smatram kao lični neuspjeh kad im je ružno u životu. Ne znam zašto, ali vidiš da sam luda, nisam normalna – rekla je Milena za medije.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS