calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO)

Lepa Brena i Senidah “pukle” u Beogradu! Koncert na Kalemegdanu održan pred malobrojnom publikom!

Objavio: RHT
03/06/2023 4:03 PM

Na sinoć održanom koncertu pjevačica Lepa Brena i Senidah na Kalemegdanu u Donjem gradu, dogodio se neočekivani fijasko. Iako su organizatori očekivali veliku posjetu i veličanstvenu atmosferu, prostor je bio gotovo prazan, a koncert je prošao bez ikakve vibracije koju bi pratio brojni prisutni fanovi.

Snimci sa događaja brzo su se proširili društvenim mrežama, otkrivajući razočaranje publike i organizaciju koja je izostala. Koncert je privukao malobrojnu publiku, a prostor oko bine je bio primjetno prazan.

Foto: Hype

Mnogi su se iznenadili ovakvim obrtom događaja, s obzirom na to da su Lepa Brena i Senidah poznate i popularne pjevačice. Mnogi su se požalili na društvenim mrežama i komentarisali da je organizacija događaja bila “više nego očajna”.

Dodatni problemi nastali su za građane koji su se vraćali svojim kućama tokom poslijepodneva. Organizatori su zahtjevali blokadu Bulevara Vojvode Bojovića, što je rezultiralo preusmjeravanjem saobraćaja iz Karađorđeve ka Pariskoj ulici i ulici Pjarona De Mondezira.

Ovo je izazvalo gužve i probleme u saobraćaju, što je dodatno isfrustriralo prisutne. Smatra se da su organizatori koncerta očekivali veliki broj posjetilaca koji bi došli da uživaju u nastupima poznatih pjevačica. Međutim, brojka je bila daleko ispod očekivanja, ukazujući na to da Lepa Brena ne uživa toliku popularnost u ovom gradu.

Foto: Hype

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS