calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Asmin se izvinio Dušici, pa shvatio da je pogrešnoj osobi uputio izvinjenje i odmah ga obrisao! UEFA će žestoko kazniti turskog heroja nacije! JOŠ JEDNA BEBA U RIJALITIJU PRED SAMO FINALE?! Anita Stanojlović progovorila o trudnoći, Anđelo ne krije uzbuđenje… Stanari na Dobrinji u strahu od zaraznih bolesti: Na krovu zgrade prebrojano 200 mrtvih pacova! Kako su 1989. zamišljali da će kuće izgledati u 2024. godini: Nevidljiva moderna tehnologija NADICA ADEMOV POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Pozirala u bikiniju pa pobrala komplimente ĐINA DŽINOVIĆ OBJAVILA ZNOJAV SELFI NAKON TRENINGA, MOMCI JE OBASIPAJU KOMPLIMENTIMA ŠAKO MUVA DJEVOJKU SA NASTUPA! Pjevač ponovo u centru skandala “Želim da te zagrlim” (VIDEO) EMA RADUJKO UŽIVA NA JAHTI SA FUDBALERIMA! Procurilo ko pjevačici pravi društvo (FOTO) MILICA TORODOVIĆ SE SKINULA I OBJAVILA INTIMNE FOTKE! Rastegla bikini, a onda šokirala sve, popustile joj kočnice nakon raskida (FOTO) U državi siromašnih i nezaposlenih: 800 miliona KM dali na klađenje Voditeljica ubijena pred svojim četverogodišnjim sinom, imala je 29 godina ZA 3 ZNAKA OTVARAJU SE SVA VRATA U NAREDNIH 6 MJESECI: Do kraja godine ogroman uspjeh, brdo para i strasti! Alka Vuica otkrila tajnu mladolikosti: To je ono što me pokreće Taksista koji je udario vozača romobila “napuhao” 1,4 promila “Aneli mi je BOLJA od Stanije! Čujem se sa njenom majkom!” EKSKLUZIVNO! Nada Macura podržala kontroverznu Ahmićevu! (VIDEO)

Rekla je “DA!” FILIP CAR VJERIO ALEKSANDRU NIKOLIĆ: Vatromet i suze dok je Dejan Dragojević SVO VREME BIO PRISUTAN! (VIDEO)

Objavio: RHT
03/06/2023 9:02 AM

Filip Car je u šestom izdanju rijalitija “Zadruga” konačno zaprosio svoju djevojku Aleksandru Nikolić, nakon što je ranije više puta najavljivao da će to učiniti.

Foto: printscreen Youtube

Uoči vjeridbe, unutar rijaliti imanja, sve je bilo posebno pripremljeno – cijela atmosfera je bila drugačija. Filip Car je priznao da je osjećao tremu zbog ovog posebnog trenutka.

– Nije mi dobro. Tebra, kunem ti se, nije mi dobro – govorio je on Zoli, dok mu je on govorio da se smiri.

Aleks je potom došla u dvorište i zajedno sa Filipom Carom je zauzela mjesto na klupi. Tada je Filip otišao do sobe da preuzme prsten, vratio se do Aleksandre i zaprosio je.

– Unio si mi nervozu, ne znam šta ti je – kazala je Aleks.

– Sedi da pričamo… Nervoza me uhvatila – rekao je Car, dok ih je njen bivši dečko, Dejan Dragojević svo vrijeme gledao putem ekrana u studiju “Zadruge”.

Foto: Printscreen Youtube

– Možda najbolje da napolju uradimo neke veće stvari, da započnemo neki normalan život – rekao je Filip.

– Je l’ tebi ovo naše nije ono pravo? Ja sam sigurna u nas – pitala ga je.

– Siguran sam… Nemoj samo da me za**beš! Je l’ hoćeš – kazao je on, pa izvadio prsten.

– Da! Hoću! Je l’ realno da si ovo uradio? Ovo je prelijepo! – rekla je Aleks, dok je oko njih bio vatromet.

– Nije mi dobro, čovječe – kazao je Car.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS