calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM

TAKI SE PRISJETIO SVEMIRSKE LJUBAVI MAJE I JANJUŠA: Ne krije da je to bila velika ljubav, “OSTAVIO JOJ JE VELIKI PEČAT”!

Objavio: RHT
02/06/2023 11:40 AM

Smatra da njegova kćerka ne bi prešla preko nekih stvari

Foto: Printscreen YouTube

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila Brendona, Takija Marinkovića i Rodnija. Komentarisali su odnos Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

– Maji je dosadno, mora da radi nešto. Ona je njega mnogo voljela, to je bila velika ljubav. Desilo se mnogo ružnih stvari, jako ju je povredio i ostavio joj veliki pečat preko kojeg ne može da pređe – rekao je Taki.

Foto: Printscreen YouTube

-Je l’ onda njemu interesantna? – pitala je Dušica.

– Smiješno je sve to, svjesni su da su zanimljivi kad su ovakvi. Bježali smo od toga da imamo kontakt sa njom da ne bi došlo do ponovnog sukoba njih dvoje jer on ne želi to kao ni ona. Ovo mi je zanimljivo, njegove reakcije, a ona simpatična i transparentna – rekao je Rodni.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS