calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SEDMIČNI HOROSKOP Vodolije rješavaju ljubavnu situaciju, Strijelci nailaze na prepreke, Ribe se moraju čuvati rizika, a vi? MIONA SE USELILA KOD ŠA Opremili stan vrijedan 140.000 eura, a evo u kakvim je Jovanovićka odnosima sa porodicom ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati

Horoskop: Šta vam zvijezde poručuju za današanji dan

Objavio: RHT
02/06/2023 10:39 AM

Pogledajte dnevni horoskop za petak 2. jun 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sasvim solidan dan očekuje Ovnove da se prije svega pozabave novim planovima koji tek treba da se realizuju u narednom periodu. Nije loše da poslušate savjet dobronamjernih saradnika iz vašeg poslovnog okruženja, koristiće vam.

Ljubav: Novo poznanstvo, na potpuno neočekivanom mjestu, moglo bi danas da bude test vaših zavodničkih umijeća. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Odredite prioritete, i krenite korak po korak u realizaciju. Ne bi bilo loše da danas sve radite bez nekog većeg forsiranja, opušteno.

Ljubav: Ukoliko ste do sada imali bilo kakvih nedoumica i neriješenih pitanja, evo prilike da ih uspješno razriješite.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nemojte se brinuti ako nešto od zacrtanih obaveza ne uspijete na vrijeme da završite, ionako ste sebi vjerovatno natovarili previše.

Ljubav: Moguće novo poznanstvo u najavi, moglo bi da bude nagoveštaj promjena i nove lijepe ljubavne priče. Budite veseli i šarmantni.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Dosta vremena i energije oduzeće vam rješavanje problema zaostalih iz prethodnog perioda, ali to ne bi trebalo da vas previše optereti. Stižete sve bez većih problema da završite.

Ljubav: Potrudite se da sve strpljivo objasnite dragoj osobi, posebno ukoliko dođe do pogrešnog tumačenja argumenata i slično.

Zdravlje: Osjetljivost pluća.

Lav

Posao: Ne bi bilo loše da vaše poslovne zamisli realizujete etapno, korak po korak, nemate nijedan razlog za žurbu i forsiranje.

Ljubav: Preispitivanje nekih vaših stavova i ponašanja, moglo bi danas da bude tema vaših partnerskih razgovora. Trebalo bi da naiđete na razumijevanje od suprotne strane.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Djevice ne bi trebalo da žure kako sa donošenjem nekih važnih odluka, tako i sa pokretanjem nekih novih ideja koje se već neko vrijeme krčkaju. Strpljivo sačekajte povoljan momenat, vrijeme radi za vas.

Ljubav: Fokus ovog petka vrlo vjerovatno vam neće biti na ljubavnoj sferi, ipak se potrudite da ne zapostavite dragu osobu.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Foto: Pinterest

Vaga

Posao: Vrlo dobra komunikacija, i dobro osmišljen plan realizacije mogli bi danas da Vage postave u centar profesionalnih zbivanja.

Ljubav: Oni predstavnici ovog astrološkog znaka koji su voljni da krenu u osvajačke akcije imaju danas veoma povoljne predispozicije da zablistaju svojim šarmom i naglašenom senzualnošću.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Povećan obim obaveza zahtjevaće od Škorpija dodatnu reorganizaciju. Nemojte se ustručavati da zatražite pomoć saradnika od povjerenja.

Ljubav: Prosječan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Možda nije loše da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Osjetljivost respiratornog sistema.

Strijelac

Posao: Suštinski i ovaj petak za većinu Strijelaca proteći će bez nepremostivih prepreka na profesionalnom putu.

Ljubav: Bez nekih izazova na vašem polju ljubavi. Budite iskreni i otvorenog srca, i nema razloga da ne budete zadovoljni.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Jarac

Posao: Nemojte se nervirati ukoliko ostali saradnici ne stižu da isprate vaš ritam, poradite na eventualnom spuštanju kriterijuma.

Ljubav: Trebalo bi i ovaj petak da okončate nekim lijepim, pozitivnim dešavanjima u vašem ljubavnom životu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred većinom Vodolija, da se sa pojačanim angažovanjem posvete kako poslovnim zadacima, tako i pokretanjem u realizaciju nekih potpuno novih zamisli.

Ljubav: Budite realni u svojim zahtjevima i očekivanjima kada je druga strana u pitanju.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ne očekuju se neke veće promjene i prekretnice ovog petka na profesionalnom planu većine Riba, stoga ne bi trebalo ni da brinete previše.

Ljubav: Evo dana kada biste mogli da ispravite sopstvene propuste, ili pak da bolje razumijete neke greške druge strane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS