calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Učesnicama OI koje imaju bebe osigurane hotelske sobe za dojenje: Džudistkinja oduševila gestom Vlada FBiH donijela odluku: Smanjuje se cijena gasa “Uzimao sam DROGU DA MI BUDE DOBRO! Kakav PAKAO?!” Poznati bh. roker ŠOKIRAO: “Mogao sam da PODNESEM” Ovi horoskopski znakovi će vam pomoći čak i ako su ljuti na vas Bura zbog “muškarca” u ženskom boksu na OI: Pobijeda za 46 sekundi (VIDEO) POLICIJA OPKOLILA KUĆU KULIĆA! Jezivi snimci ataka na Miljanu “PRESTARA, PREDEBELA, PREMASNA…” Nives Celzijus ZAPUŠILA USTA ZLIM JEZICIMA: Skinula se i zadala domaći zadatak HEJTERIMA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO)

S 36 godina ima 12-ero djece, usvaja još jedno

Objavio: RHT
01/06/2023 1:23 PM

Veronika Merit rodila je prvo dijete s 14 godina i priznala je da su stvari “brzo eskalirale” nakon prve trudnoće. Naime, mlada majka 12-ero djece, otkrila je da je u svoju porodicu dodala još jednog člana, ali putem posvojenja. Umjetnica Veronika živi u kući s devet kreveta s dvanaestero svoje djece i suprugom Martijem (37), s kojim je kupila nekretninu za samo 16 hiljada eura.

Njena djeca su Viktorija (23), Andrju (18), Adam (17), Mara (15), Daš (14), Darla (12), Marvelus (10), Martala (8), Amelia (6), Delila (5), Donovan (3) i Modi (1), a sada želi usvojiti Mihela koji bi joj bio 13. dijete, piše “The Sun”.

No, njena šira porodica se ne slaže se s njenim stalnim proširenjem porodice – posebno njena sestra Diana.

– Kad sam tek počela imati veliku porodicu, sjećam se da mi sestra nije pružala toliko podrške. Stalno je govorila: “Zašto bi imala još jedno dijete? Zašto bi ponovno zatrudnila, rekla je Veronika.

Međutim, uvjerila ju je da će Mihel sigurno biti posljednji dodatak njenoj porodici.

Veronika: Odlučila se za posvajanje/Foto: The Sun

Budući da ima toliko djece koju mora pratiti, Veronika ih odijeva u različite boje kako bi ih razlikovala.

– Djecu većinu vremena kodiram bojom kad izlazimo iz kuće, iako se ponekad umjesto toga odlučim za odgovarajuću odjeću. Sistem kodiranja boja ugrađen je u sve – njihovu odjeću i sobe, poručila je.

Kako kaže, pripremanje večere može potrajati i do tri sata s toliko ljudi za koje kuha. S 36 godina, Veronika je postala i baka kada je njezina najstarija kćerka Viktorija prošle godine dobila vlastitu bebu. Majka i kćerka bile su trudne u isto vrijeme, što je ona opisala kao “nevjerovatno” jer njihove bebe imaju samo dva mjeseca razlike.

Inače, Veronika je neočekivano zatrudnjela kao školarka, a zatim se udala i razvela od svog tadašnjeg dečka – oca njeno najstarije dvoje djece.

Unatoč tome što je i sama bila majka tinejdžerica, stroga je prema tome da njena djeca ulaze u veze dok ne navrše 18 godina.

– Nisam baš stroga, pretpostavljam. Imam pravila kada je važno, poput ne puši, ne drogiraj se, nema izlazaka do 18. godine, dođi kući prije mraka. Ali većinom sam blaga i cool, zaključila je.

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS