calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO) U BiH dolazi svjetska atrakcija “Glenn Miller Orchestra” IVAN MARINKOVIĆ DONIO ŠOKANTNU ODLUKU! Iznenadio pratioce na mrežama (FOTO) Oglasio se FK Sarajevo: Brutalno napadnut trener bordo tima U čijem zagrljaju blista Emina Jahović? Pjevačica zaintrigirala pratioce novom objavom Evo šta se dešava sa Mionom! NENADOV OTAC HITNO DOJURIO U NJIHOV STAN Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija

Ana Nikolić poručila Kaji Ostojić: Hvala ti što si me spasila od antihita

Objavio: RHT
31/05/2023 12:12 PM

Na pomolu je nova svađa na srbijanskoj muzičkoj sceni. Pjevačica Ana Nikolić tvrdi da je pjesmu “Direktore”, koju je prije mjesec dana objavila Katarina Ostojić Kaja, uredno – u cijelosti, platila autoru Slobodanu Veljković Cobiju. Ana se oglasila nakon što se Kaja jučer zahvalila njoj i Nataši Bekvalac jer su odlučile da ne snime ovu pjesmu, a bila im je ponuđena.

Kaja smatra da je reakcija publike nakon premijere pokazala da je pjesma u njenom izvođenju pun pogodak.

Ipak, Ana ima svoju stranu priče.

Ana Nikolić: Jedna je istina / Foto: Twitter

– Jedna je istina. Ja nikoga nikada nisam prozvala osim ako me ne diraju. Cobija sam pustila godinu, jer je imao porodičnu tragediju, i to sam razumjela, a on se nije javljao. Imala sam razumijevanja jer je bio jako vezan za roditelje. Nekoliko puta sam ga zvala, ali se nije javljao. Pjesma je kupljena, plaćena je, a ne data kapara. Peja (jedan od saradnika – op. a.) odveo me je da čujem “Direktore”. Pozvala sam brata Marka i plaćeno je, jer je računao da ćemo raditi. Ali ne, nećemo raditi, a to ne znači da možete da uzmete pjesmu i da je date bilo kome. To tako ne ide. Zapravo, ide, zato je i megahit. Hvala joj što me je spasla od antihita “Direktore”, bukvalno. Katastrofišen, danke, aufiderzen – u svom stilu je rekla Ana, prenosi “Kurir”.

Podsjetimo, Ana je prošle godine vodila bitku sa Milicom Pavlović oko prava na pjesmu “Provereno”, a čini se da je u Kaji pronašla novog “suparnika”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS