calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO ŠOK! AUTOBUS UDARIO U KOMBI BARBARE BOBAK! Pjevačica bila u njemu, evo u kakvom je stanju! Cijene hrane i bezalkoholnih pića u junu u prosjeku niže za 0,9 posto “TRAŽIO MI JE GOLE FOTKE DA BI SE SAMOZADOVOLJAVAO! NIJE HTIO DA PLATI” Nova Janjuševa djevojka ŠOKIRALA: “Devito nije htio da skida fantomku ni dok smo…!” Banjalučanin pritvoren zbog obljube maloljetne kćerke SVI JURE NA HYPE TV POSLIJE RIJALITIJA: “ZNAJU GDJE TREBA DA IDU!” Finalistkinja otkriva zašto učesnici MASOVNO prelaze na Hype televiziju po završetku svake sezone (VIDEO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se naljutila zbog “nove” Sultanove prijateljice i napustila kuću: Elme dovodi svoju muzu? SLIJEDI NOVI HAOS (VIDEO) Đoković deklasirao Nadala! Najteži poraz Španca u karijeri na pariškoj šljaci HITNO OGLAŠAVANJE MENADŽERA ACE LUKASA! Saša Mirković otkrio sve o zdravstvenom stanju pjevača BLAM – ŠA NE VJERUJE SVOJIM OČIMA! ŠOK Poznat identitet mladića čije je tijelo izvučeno iz Bilećkog jezera: Policija se oglasila o utapanju na Manjači OVO JE NOVA JANJUŠEVA DJEVOJKA? Vrela plavuša osvojila njegovo srce

Olivera Balašević se prisjetila posljednjeg susreta s Đoletom: Samo je pružio ruku i …

Objavio: RHT
22/05/2023 1:14 PM

Olivera Balašević se gostujući u emisiji “Agape” prisjetila posljednjeg susreta sa pokojnim suprugom Đorđem, kada je on ležao u bolnici nakon što se zarazio koronavirusom. Rekla je da su se vidjeli preko prozora te je uporedila taj susret s počecima njihove ljubavi, kada je on dozivao na prozor studentskog doma u kojem je živjela.

– On je dolazio pod prozor mog studentskog doma. Imali smo naš zvižduk i ja bih znala da je on stigao. Trčala bih brže-bolje dolje, nadajući se da će ti trenuci biti puni smijeha, originalno duhovitih zapažanja i šetnje – rekla je Olivera. 

Nažalost, kako podsjeća, kada je Đorđe bio primljen u bolnicu, na infektivni odjel nije bio dopušten pristup.

– I onda sam obilazeći oko zgrade naišla na jednu poznanicu i pitala sam je zna li otprilike gdje je njegova soba i gdje je njegov prozor. Rekla mi je da je u prizemlju i odvela me iza zgrade. I naravno da smo se vidjeli. Samo je pružio ruku i pozdravio me na identičan način, kao da ništa tu nema fatalno. Da nema rastanka – kaže Olivera, te dodaje:

Foto: Facebook

– I tako je ta naša priča s prozorima… Smatram da je zauvijek ostavio jedan prozor preko kojeg komuniciramo i dan-danas. Ja sam mu mahala i pokazivala da bude jak i čvrst. Pozivala ga, kao što je on mene zvao da izađem iz studenjaka… Za njega bi to sigurno bila neka nova pjesma kojom bi rasplakao prvo mene pa onda i generacije i generacije… – rekla je supruga pokojnog Đoleta Balaševića

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS