calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SKRIVENI SUKOB! Slavica Ćukteraš otkrila sve o svađi i lošem odnosu sa OVIM PJEVAČEM: “Godinama nismo pričali, svađali smo se kao kerovi”

Objavio: RHT
21/05/2023 9:22 AM

Poznata pjevačica Slavica Ćukteraš i Nemanja Nikolić nisu baš bili u najboljim odnosima tokom svojih učešća u prvoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Foto: Printscreen Instagram

Iako javnost nije bila upoznata sa ovim, njihov loš odnos je ostao skriven iza kulisa. Dok su mediji izveštavali o svađi između Slavice i koleginice Tanje Savić, malo je ko znao da je također postojala napetosti između Slavice i Nemanje.

Foto: Printscreen youtube

– Nemanja i ja smo se svađali kao kerovi. On i ja godinama nismo pričali. Imali smo duet, a nismo pričali. Baš smo bili…” – rekla je pjevačica, pa nastavila.

– Mediji su pisali samo o mom kao neslaganju sa Tanjom, ali to nije bilo tačno. Sa Nemanjom sam baš bila u haos odnosima. Više nismo pričali nego što jesmo” – priznala je Slavica za “Kurir”.

Pjevačica je jednom prilikom ispričala da se povukla sa javne scene, jer se i dalje bori sa problemom zadebljanja glasnih žica.

– Na inhalacijama sam. To je teško, prvi put kada se čuje. Jer, kao šta će biti sa mojim glasom? Međutim, poslije sam čula da nisam ja jedina – rekla je Ćukteraš u “Premijeri”.

Inače, pjevačica je nedavno objavila da joj najteže palo kada su joj doktori saopštili da ima zadebljanje na glasnim žicama.

– Kao pjevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: “Ne smiješ da pjevaš!” A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima – konstatuje Slavica, te dodaje:

– Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mjesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam čula od ORL-a da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na njihovom oporavku, uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka – napisala je Slavica.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS