calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Majka vrišti i doziva dijete, ovo će godinama odzvanjati Donjom Jablanicom! Ko je kriv za katastrofu? Baka Mara sahranjena u tišini, sada će njena duša mirovati! Nije bilo ovih lažnih tiktokera koji su je danima… “Život sa dvije žene” Pravimo ručak, onda raspravimo o svemu! Fatima moja, dosta si se žalila Advokat izazvao buru: Alimentacija ne bi trebalo da postoji! 400 KM ne služi ničemu! Otac treba da bude uz dijete! Izabela Alijoski otkrila ko je bolji Kadra ili Gastoz? Kadra je tužan ulazim da ga… Dnevni horoskop za 12. oktobar 2024: Ovan u brigama, Vagi izazovi, Strijelcu velike prepreke Tjerali su me na silu da budem sa Matorom! Produkcija upravlja životima! Gade mi se svi ti ološi Ovo je toliko stravično da ledi krv! Pogledajte ove detalje iz Jablanice Saša Mirković najavljuje novi duet i album Mire Škorić: “Jedna je Mira!” Cijedila grudi nasred dvorišta i jedva prekrila intimu: Ana nakon promjene spola pokazala golotinju Hrabra BiH skupo prodala kožu protiv favorizovane Njemačke Soraja zabrinula sve objavom sa sinom iz bolničkog kreveta?! “Moj hrabri dječak!” Marku Miljkoviću prijeti zatvor? Na adresu stigao zahtjev tužilaštva, on se oglasio? Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama KLJUČNI DAN JE 17. OKTOBAR?! Za 3 znaka to znači samo jedno: LOVA DO KROVA! Miljana otkrila detalje razgovora sa Zolom nakon prekida trudnoće: ”On ne želi ni da čuje…”

NEZAUSTAVLJIVA DRAMA Anđela ponizila Zvezdana, on je gađao u lice i završio sa njom! (VIDEO)

Objavio: RHT
19/05/2023 2:15 PM

Veza između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić iznenada je raskinuta

Foto: Printscreen Youtube

Slavnić je izrazio svoju nesigurnost u vezi s time kako vidi Helgu i odlučio da sačeka kraj rijalitija prije donošenja konačne odluke. Međutim, Anđela je, izrevoltirana trenutnim stanjem, izazvala Slavnića neočekivanim stavom. Kroz suze, ali s odlučnošću, terala je Slavnića i time ga ponižavala. 

“Gubi se! Gubi se, Zvezdane lažna frko! Gubi se! Ja ne mogu da vjerujem da mi ovo radiš, ma skloni se, bre! – vikala je, hrabro se suočavajući sa situacijom.

Ovaj neočekivani konflikt duboko je povrijedio Zvezdanov ego, što ga je navelo na očajnički potez.

Doskorašnju ljubavnicu gađao je posteljinom, dok joj je upućivao preki pogled.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS