calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Majka vrišti i doziva dijete, ovo će godinama odzvanjati Donjom Jablanicom! Ko je kriv za katastrofu? Baka Mara sahranjena u tišini, sada će njena duša mirovati! Nije bilo ovih lažnih tiktokera koji su je danima… “Život sa dvije žene” Pravimo ručak, onda raspravimo o svemu! Fatima moja, dosta si se žalila Advokat izazvao buru: Alimentacija ne bi trebalo da postoji! 400 KM ne služi ničemu! Otac treba da bude uz dijete! Izabela Alijoski otkrila ko je bolji Kadra ili Gastoz? Kadra je tužan ulazim da ga… Dnevni horoskop za 12. oktobar 2024: Ovan u brigama, Vagi izazovi, Strijelcu velike prepreke Tjerali su me na silu da budem sa Matorom! Produkcija upravlja životima! Gade mi se svi ti ološi Ovo je toliko stravično da ledi krv! Pogledajte ove detalje iz Jablanice Saša Mirković najavljuje novi duet i album Mire Škorić: “Jedna je Mira!” Cijedila grudi nasred dvorišta i jedva prekrila intimu: Ana nakon promjene spola pokazala golotinju Hrabra BiH skupo prodala kožu protiv favorizovane Njemačke Soraja zabrinula sve objavom sa sinom iz bolničkog kreveta?! “Moj hrabri dječak!” Marku Miljkoviću prijeti zatvor? Na adresu stigao zahtjev tužilaštva, on se oglasio? Horor u BiH: Bh. pjevačicu brutalno pretukao suprug, snimak kako je udara nogama u glavu ledi krv u žilama KLJUČNI DAN JE 17. OKTOBAR?! Za 3 znaka to znači samo jedno: LOVA DO KROVA! Miljana otkrila detalje razgovora sa Zolom nakon prekida trudnoće: ”On ne želi ni da čuje…”

NEOČEKIVANI PREKID Zvezdan ostavio Anđelu, ona se slomila pa se pozvala na Moku: “Ne vjeruješ ni svom ocu koji mene veliča”

Objavio: RHT
19/05/2023 10:31 AM

Zvezdan Slavnić donio je odluku da ponovo okonča vezu sa Anđelom Đuričić zbog njenog ponašanja.

Foto: Printscreen Youtube

Zvezdan je saopštio Anđeli da raskidaju vezu nakon čega se ona slomila i zaplakala.

Hajde da budemo drugovi do kraja – rekao je Zvezdan. 

– Šta je problem sada – upitao je Zvezdan.

Mene sve boli, sve ovo što se dešava, ostavljaš me bez riječi. Ja sam zbunjena, nisam ovo zaslužila – plakala je Anđela.

Nemoj ti meni to, ja ne vjerujem tebi ništa – dodao je Zvezdan.

Meni ti nisi jasan, tebi pune glavu protiv mene. Ja ti nisam dala nijedan povod da mi ne vjeruješ, a ti si meni dao povod da ti ne vjerujem, a ja tebi povod nisam dala. Ti tražiš razlog da raskineš sa mnom, praviš mi rolerkoster u glavi – plakala je Anđela svo vrijeme.

Ti si mene lagala, preispitujem se da li da budem sa tobom. Dosta mi je svega – rekao je Zvezdan.

– Teško je i meni i tebi – dodala je Anđela.

Nemoj ti meni da si svetica, sve smo vidjeli i osjetili – vikao je Zvezdan.

Ti ne vjeruješ ni svom ocu koji mene veliča – dodala je Anđela.

Marš skote jedan – dodao je Zvezdan i izašao iz izoalcije.

Foto: Printscreen Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS