calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima

GADNO DA GADNIJE NE MOŽE BITI: Anđela od Zvedana tražila da joj uradi nešto ODVRATNO!

Objavio: RHT
17/05/2023 2:05 PM

Anđela Đuričić od samog početka veze sa Zvezdanom Slavnićem šokira javnost svojim ponašanjem i izjavama, a sada je svom 22 godine starijem dečku rekla da bi željela da joj “podrigne u usta kako bi mogla da pomiriše”.

Foto: Printscreen YouTube

Anđela je Zvezdanu brzo prešla preko izdaje i prevare sa starletom Majom Marinković, i time još jednom pogazila svoje riječi da mu nikada neće oprostiti jer “ona nije kao Ana Ćurčić”, Slavnićeva bivša nevjenčana supruga.

Sada se Anđela trudi da svaki trenutak provede sa svojim dragim, a svoju ljubav dokazuje na izuzetno neobične načine. Mlada Crnogorka je više puta lizala Zvezdanove neoprane tabane, sisala mu nožni palac, mirisala znoj ispod pazuha i gasove, a sada je tražila da joj podrigne u usta kako bi mogla da pomiriše njegov zadah.

Foto: Screenshot Twitter

Ovim je Anđela još jednom zgrozila javnost, a komentari na klipu koji je vrlo brzo postao viralan su se samo redali.

“Ovako odvratne ljude u životu nisam vidjela”, “Jadni roditelji!”, “Ja bih se plašila ovakve osobe”, “Još samo da ga zamoli da joj se pokaki u usta…”, “Kletva ovih prostora: Dabogda te Anđela ganjala u snu”… – bili su samo neki od komentara šokiranih gledalaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS