calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji

Zašto su Inzagi i Pioli pred večerašnji revanš meč polufinala Lige prvaka spomenuli Radeta Krunića

Objavio: RHT
16/05/2023 11:15 AM

Revanš meč polufinala Lige prvaka između Intera našeg Edina Džeke i Milana našeg Radeta Krunića na programu je večeras od 21 sat. Pri meč završen je 0:2, a golove su postigli Džeko i Mhitarjan.

– Bit ćemo zajedno sa svim navijačima, jer su oni uvijek bili uz nas – u svakom trenutku – rekao je trener Intera Simone Inzagi (Inzaghi) i dodao: 

– Trebat će nam hladna glava i toplo srce, to je jedini način. Ovo je jedna od najvažnijih utakmica u historiji Intera. Znamo da imamo zasluženu prednost.

Trener Intera je istakao da “skoro nikad ne pričam o sudijama, ali…”

Simone Inzagi / Foto: FC Inter

– Ponekad ne mogu da ne spomenem. Ako pogledamo prvu utakmicu, Krunićev faul nad Bastonijem je trebalo drugačije vrednovati i rezultat bi dao nešto veoma važno. Ali, to nije bio slučaj i nema problema. Kao što nema problema sa imenovanjem francuskog sudije u koga imamo najveće poverenje. Za Milan mogu reći da znamo da ima zamki, ali svi zajedno ćemo pokušati da se izvučemo u najbolji način – rekao je Inzagi.

Inter je udaljen 90 minuta, kako kaže Inzagi, od sna.

– Zahvaljujući mojim igračima stigli smo i do finala Kupa Italije. Srećom, radili smo veoma dobro tokom pauze i sada sa svim ovim bliskim mečevima bila je sreća da nismo imali mnogo vremena. Prije pet utakmica, u ligi, bili smo daleko od cilja da se plasiramo u sljedeću Ligu prvaka, a sada znamo da nam čak i tamo nedostaje posljednji korak – zaključio je Inzagi.

Trener Milana Stefano Piolo otkrio je da je Leao je mnogo bolje, kao i Krunić i Žunir Mesias (Junor Messias).

Stefano Piolo / Foto: Twitter

– Nije lako pripremiti se za večeras, ali imamo samo jedno na umu – pobijediti utakmicu i plasirati se u finale Lige prvaka, što nam niko nikada ne bi predvidio. Sada, više nego ikad, niko ne očekuje da vidi Milan u finalu, ali ja vjerujem. Znam da možemo odigrati sjajno – optimista je Pioli, koji je dodao i ovo:

– Želimo odigrati na visokom nivou. Duga će to utakmica biti, želimo je dobro početi, a onda ostati u njoj i iskoristiti nove greške. Nismo razgovarali o porazu od Specije, pričamo samo o današnjem danu. Ovo su utakmice o kojima neki igrači sanjaju. Znamo da počinjemo s deficitom, ali imamo kvalitetu da preokrenemo rezultat – rekao je Pioli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS