calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Imate glavobolje od gledanja u ekran: Evo kako to spriječiti GOGA SEKULIĆ ZA HYPE TV nakon što je UDARIO AUTOMOBIL: Moram da mirujem … Aneli se raspala zbog rastanka sa kćerkom, pa otvorila dušu o Janjušu: “Molila me je da ne idem, to mi je baš katastrofa” ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri, bujrum na najbolji domaći sok i pekmez! “Elme je široke ruke – FATIMA, MIJEŠAJ”(VIDEO) Prije sahrane opljačkana kuća mladiću i djevojci koji su se utopili u BiH Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje!

Ovako je ljepotica sa Evrovizije izgledala u vojsci: Raspametila Evropu u kožnom trikou, a nekad je u kasarni čistila WC! (FOTO)

Objavio: RHT
15/05/2023 4:43 PM

Jedan zvaničnik je priznao da je bilo izazovno imati Nou Kirel u vojnim redovima
Atraktivna predstavnica Izraela na ovogodišnjoj Evroviziji, Noa Kirel, osvojila je visoko treće mjesto, a svojim performansom za kompoziciju “Unicorn” zaludila je Evropu.

Noa se nalazila u samom vrhu tokom cijele večeri, ali joj je prvo mjesto izmaklo iz ruku zbog glasova publike, kojoj se više dopala Finska, a potom i Švedska koja je odnijela pobjedu.

Noa Kirel

Brojni izvođači sa ovogodišnje Evrovizije imaju interesantnu biografiju. Na primjer, pobjednica Lorin je učestovala u “Idolu”, a potom radila kao producentkinja rijalitija, nakon čega je odnijela pobjedu na Evroviziji 2012. godine. Naš Luk Blek je studirao i radio u Londonu za platu koja je bila duplo manja od njegove kirije, ali mlada Izralka ima ubjedljivo najzanimljiviju biografiju.

Noa je u svojoj rodnoj zemlji služila vojni rok kada je napunila 18 godina. Već tada je harala muzičkom scenom, a potom je dobila poziv. Zbog činjenice da služi vojsku, nije smjela da daje izjave i slika se “kako god želi”, a jedan intervju je tada dala u pratnji majke, menadžerke i dva pripadnika vojske.

-Nije lako, ali ima nečeg autentičnog u svemu tome. Bilo mi je drago što sam tamo, bila sam kao svaki drugi regrut, naređivali su mi i morala sam da radim normalne stvari, poput čišćenja WC-a – rekla je Noa svojevremeno.

Noi je prije tri godine, kada je služila u vojsci, dozvoljeno da poslije mjesec dana obuke nastupa za ostale vojnike, ali je ubrzo na društvenim mrežama osvanuo snimak na kojem pjeva i pleše u pratnji dva vojnika, koji igraju pored nje.

Ovaj video je prikupio brojne kritike na mrežama, a zbog velikog interesovanja javnosti za ovu objavu, vojska je zabranila sve plesne tačke.

– Bilo je izazovno imati Nou u svojim redovima, ali cilj vojske je da sprovede obuku svih punoljetnih lica, bez obzira na to da li su popularni ili ne – rekao je svojevremeno jedan zvaničnik.

Tagovi:

  • Evrovizija
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS