calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Suzana Mančić: Prvu plastičnu operaciju sam uradila jako mlada!

Objavio: RHT
12/10/2021 3:00 PM

Poznata voditeljka Suzana Mančić,  dotakla se nekih škakljivih i neugodnih tema za poznate “face” u emisiji  ”Bez pardona sa Žaklinom” na Hype TV-u.  

Printskrin

Voditeljka je istakla kako je imala jako strogu majku koja joj nije dozvoljavala da napušta kuču bez šminke.

– Imala sam majku koja je bila jako opasna, tako da sam još kao klinka morala da se negujem, da s vremena na vreme sam pisećivala  kozmetičara. Da sama skinem šminku i budem uredna. Kada sam počela da pevam onda sam morala da budem stalno doterana . Jednom sam htela da siđem ispred zgrade, bila sam u kućnom izdanju da kupim novine, a moja mama je burno odreagovala:

– ”Gde si ti pošla?” ”Evo, mama, samo da kupim novine!” ”Takva nećeš izaći!” – obrusila joj je majka.

BILO MI JE SUĐENO DA BUDEM U MEDIJIMA

Jedna od najatraktivnijih žena u bivšoj Jugosalviji rekla je kako je njoj bilo suđeno da postane medijska ličnost.

-Meni je bilo suđeno da budem u medijima i da budem na malom ekranu. Sve ono oko čega sam se strašno trudila prošlo je prosečno.  Imala  sreću  da dobijam dobre poslovne ponud., emisije, dobre uloge – rekla je prva loto devojka.

Ona je od plastičnih operacija radila  nos  priznajuči da ni sama  nije sigurna zašto se odlučila na taj estetski zahvat.

-Nisam ih radila mnogo, radila sam ih pametno i na vreme. Prvu plastičnu operaciju sam uradila sa dvadeset jednu godinu.  Uradila sam u to vreme jednu korekciju nosa. Ne znam zašto sam ga operisala ali ipak ja sam to uradila – iskrena je bila Mančićeva.

NE VARAJU ŽENE SA PTICAMA NEGO SA MUŠKARCIMA

Što se tiče ljubavnih prevara Suzana je stala uz svoj pol.

-Ljudski je pogledati na stranu i poželeti tuđeg ali je ljudski. Meni je krivo što su samo žene na tapetu. Ne varaju žene sa pticama nego sa muškarcima. Uvek žena izvuče deblji kraj.- dodala je voditeljka.

Celu emisiju ”BEZ PARDONA SA ŽAKLINOM” možete pogledati na linku ispod.

AUTOR: hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS