calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

EUROLIGA Hoće li Džanan Musa večeras biti igrač odluke

Objavio: RHT
10/05/2023 4:59 PM

Košarkaši Partizana večeras (21 sat) protiv Reala u Madridu igraju odlučujući peti meč četvrtfinala Eurolige. Poslije dvije pobjede u Madridu na početku ove serije, crno-bijeli su u Beogradu propustili dvije meč lopte da osiguraju plasman na fajnal-for koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu.

Nema šeste

– Peta utakmica, nema šeste… Neko će na fajnal-for, rekao je trener Partizana Željko Obradović.

Partizan će na ovom meču biti jači za kapitena Kevina Pantera koji je odradio suspenziju zbog incidenta na kraju druge utakmice u Madridu, ali ponovo neće biti kompletni pošto se u prvom beogradskom meču povredio Aleksa Avramović.

Džanan Musa / Foto: Twitter

Na drugoj strani, Real će biti bez suspendovanog Geršona Jabuselea i povrijeđenih Gabrijela Deka i Vensana Poarjea.

Pobjednika večerašnjeg meča u Madridu u polufinalu fajnal-fora već čeka Barselona koja je u četvrtfinalu eliminisala Žalgiris.

Igrač odluke

Bh. košarkaš Džanan Musa je tokom cijele sezone bio (po)najbolji igrač Real Madrida, a solidne mečeve odigra je i protiv Partizana. U prvoj utakmici postigao je 10 poena, u drugoj 13, u trećoj devet, dok je u posljednjem susretu u Beogradu ubacio 14 poena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS