calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put” KLJUČNA ODLUKA PRED FINALE: Ova takmičarka će promijeniti tok rijalitija! (FOTO) Pucnjava u Obudovcu, ranjeno troje Nastava u sarajevskim školama svakog prvog u mjesecu će počinjati izvođenjem HIMNE BiH

Uplašeni đaci odbijaju da se vrate u školu na Vračaru: Roditelji žele da se izoluje mjesto zločina

Objavio: RHT
08/05/2023 3:02 PM

Većina roditelja djece iz beogradske Osnovne škole “Vladislav Ribnikar” – čak 60 posto njih, želi da se njihova djeca integrišu u zajednicu, ali ne u istoj zgradi u kojoj je počinjen zločin – rekao nam je jedan roditelj i pojasnio da njihov zahtjev nije da se djeca trajno ispišu iz ove škole, već da se samo privremeno izmjeste.

Foto: HYPETV

Otac ističe da dosta djece odbija da se vrati u školu, jer se plaše da uđu u nju. Mnogi su u strahu da napuste i stanove gdje žive.

– Kada smo pomenuli renoviranje nismo imali u planu da pravimo Diznilend za djecu, ništa megalomanski, već da se preurede prostorije u kojima se odigaro krvavi zločin. Prije svega ulaz u školu, hodnici, da se izoluje mjesto zločina, da djeca koja se vraćaju u školu ne doživljavaju traumu iznova, a da đaci koji će krenuti u tu školu ne upiru prstom – izjavio je otac.

Roditelj učenice OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru potvrdio nam je i da će sutrašnjoj školskoj sednici prisustvovati i pripadnici MUP-a:

Foto: HYPETV

– I njihova podrška nam znači, ali bismo voljeli i da se dogovorimo sa Gradskom upravom da se omogući prostor djeci u kojem će se integrisati u zajednicu, sve dok ne srede prostorije škole – završio je on.

(hypetv.rs / pink.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS