calendar

Petak 5. Jul, 2023

POZNATA GLUMICA OTKRIVA DETALJE ODNOSA SA DRAGANOM BJELOGRLIĆEM: “Ljubila sam se sa Bjelom, otelo se kontroli”

Objavio: RHT
08/05/2023 1:31 PM

Glumica Snežana Savić i danas važi za jednu od najljepših na filmskom platnu. Međutim, jedna scena iz kultne serije “Bolji život” i dalje je mnogima urezana u sjećanje.

Foto: Printscreen YouTube

Radi se o sceni u kojoj se Snežana ljubi sa kolegom Draganom Bjelogrlićem, a koja je bila toliko iskrena i strastvena da je mnogi pamte i dan danas.

Snežana Savić nedavno je otkrila zanimljive detalje o ovoj sceni koja je postala kultna u srpskoj kinematografiji. Naime, novinari su je pitali koji joj je kolega najbolji partner za ljubavne scene, a ona je bez ustručavanja izabrala upravo Bjelogrlića.

Foto: Printscreen YouTube

Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli. On je takav čovjek voli da glumi iskreno, valjda. Ne znam – otkrila je Snežana Savić.

Ova iskrena izjava Snežane Savić otkriva da je ova ljubavna scena bila daleko više od obične glume. Iako su mnoge ljubavne scene u filmovima i serijama dogovorene i režirane, ova je bila spontana i iskrena. Budući da je “Bolji život” jedna od najpopularnijih i najgledanijih serija u historiji srpske televizije, ova ljubavna scena i dan danas mami uzdahe kod mnogih gledalaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS