calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović ima PRIVATNI BIZNIS u kojem uživa: Donesem LEŽALJKU, NATOČIM ČAŠU VINA I … Granična policija Njemačke vratili putnicu iz BiH zbog propisa koji mnogi zanemaruju Da li je Janjuš naglas pročitao scenarij za predstojeći rijaliti!? “Koliko je ona tvoja, toliko si i ti njen…” Džejla Ramović doživjela neugodnost u Hrvatskoj: Umiješala se i policija ANITA SE POVUKLA U MANASTIR: Preko noći postala čedna! (FOTO) VREMENSKA PROGNOZA Stiže grmljavina i lokalni pljuskovi ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina Dnevni horoskop za utorak, 3. septembar 2024: Škorpijama su na testu živci, Strijelci razvijaju karijeru, Ribe stagniraju u ljubav, a Vi? I bez reklame, pjesma je postala hit: Dragana i Aca već imaju 30 miliona pregleda! Borac se dugo mučio, pa za 19 minuta razbio očajni GOŠK LUNA I MARKO ZAVRŠILI U HITNOJ! Drama u Crnoj Gori, evo šta im je prekinulo ljetovanje! Sarajevo: Migranti se sukobili na Stupu, jedan od njih ustrijeljen iz vatrenog oružja “BACIO ME JE NA POD VELIKOM BRZINOM, MORAĆU NA REHABILITACIJU!” Goga Sekulić promijenila ploču i otkriva SVE DETALJE SAOBRAĆAJKE! ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) Bivša manekenka bez šminke odbranila titulu: Jedna od najljepših Hrvatica ikada NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN ANELIN PAKLENI PLAN! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK!

ZDRAVKO ČOLIĆ NA METI KRITIKA Nije otkazao koncert na dan žalosti

Objavio: RHT
08/05/2023 9:43 AM

Zbog strašne tragedije koja se dogodila u Srbiji, prilikom koje je dječak Kosta (13) izvršio masovno ubistvo u školi koju je pohađao, 6.maj proglašen je za dan žalosti. Mnogi pjevači su zbog toga otkazali zakazane nastupe, ali jedan od njih nije bio Zdravko Čolić. Mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da njegova odluka da nastupi nije bila primjerena.

Pjevač je, ipak održao koncert u Oslu, a negativni komentari se nižu na društvenim mrežama.

“Zdravko Čolić pjevač svih režima”, “Neka je neko napokon rekao”, “Realno, da je Jelena Karleuša održala koncert u Podgorici, 100 posto bi je razapeli”, neki su od komentara na Twitteru.

screenshot

Ubrzo je reagovala i folk pjevačica Seka Aleksić, odnosno navela da su i organizatori bitni.

“Ne bih uopće zalazila u razloge. Nebitno je odakle je neko, gdje živi i šta radi. Ovdje morate da shvatite da je i do organizatora, a ne samo Zdravka. Mene su pitali da li dolazim i moja volja je bila slobodna da ne želim, klub je svakako radio. Sigurna sam da je Zdravku to bilo teško”, napisala je.

Tagovi:

  • Zdravko Čolić
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS