calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

Čuvar Dragan je kobnog jutra u školi na Vračaru primijetio da nešto nije uredu: Prišao je K. K. i pitao ga šta mu je, a on je izvadio pištolj i upucao ga!

Objavio: RHT
07/05/2023 1:32 PM

Tragedija koja se dogodila u srijedu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru, kada je 13-godišnji učenik napravio krvavi pir, i dalje je top tema u regiji. Osmero đaka i školski čuvar Dragan Vlahović, podsjetimo, su ubijeni , dok je šestoro učenika i nastavnica historije teško povređeno.

Foto: Printscreen Facebook

K. K. (13) je imao spisak drugara koje je namjeravao ubiti, a čuvar Vlahović se nije nalazio na njemu, što ukazuje na to da je bio neplanirana žrtva. Vjeruje se da ga je ubio kako ga ne bi spriječio u zloj namjeri. Naime, izvor je rekao da je čuvar Dragan kobnog jutra primijetio nešto čudno kod dječaka, kada je ušao u dvorište škole i da ga je zbog toga zaustavio čim je K. K. ušao u školu.

Izvor smatra da dječak najverovatnije ne bi potegnuo pištolj na njega da mu čuvar nije prišao.

– On se navodno uznemirio kada je ulazio u školu – komešao se, a ranac je nosio naprijed, a ne na leđima. I onda ga je čuvar zaustavio kako bi ga pitao šta mu je, jer je on volio sve učenike, da popriča sa njima i pita ih ako primijeti da ih nešto tišti. Tako je bilo i ovaj puta – rekao je izvor i dodao da je Dragan i osumnjičenog dječaka izuzetno volio i da su bili u odličnim odnosima.

– I sam dječak je to potvrdio nakon zločina. Njih dvojica su i privatno razmjenjivali poruke – dodao je izvor, te naveo, da je dječak, čim ga je čuvar zaustavio, izvadio pištolj i pucao u njega, pretpostavljajući da mu je smetao na putu ka krvavom piru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS