calendar

Nedelja 1. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Želim napraviti voćni kolač, da mi Elme bude sretan (VIDEO) Teška saobraćajna nesreća kod Rogatice: Tinejdžer poginuo u sudaru kvada i traktora Ako imate ova tri broja u datumu rođenja u septembru vas očekuje nešto posebno Emina Jahović na vjenčanju norveške princeze i biseksualnog šamana: Pjevačica se pohvalila se skupocjenim nakitom Odlazak na spavanje u isto vrijeme smanjuje rizik od bolesti ZBOG NJEGA SU RASKINULI MAJA I STANISLAV?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ (FOTO) Koncert “Glumci pjevaju hitove” 4. septembra ispred Narodnog pozorišta Sarajevo CAR ODBIO MAJU ZBOG ANELI! Gore društvene mreže “Bijelo dugme” u Splitu izvelo pjesmu “Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo”: Publika ostala zatečena, čuli su se i zvižduci ANĐELO POSLAO JASNU PORUKU ANITI! Stigli dokazi šta mu RADI IZA LEĐA ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Treba bježati u planinu da odmorimo dušu! “Galama i kuća – avioni, kamioni… ZDRAVO (VIDEO) ASMIN SE HITNO OGLASIO: Evo šta radi Stanija dok on spava! Objavio i dokaz Otkriven identitet ubice iz Gradačca: Usmrtio ženu tupim predmetom Dnevni horoskop za nedjelju, 1. septembar 2024: Rakovi moraju voditi računa o finansijama, Škorpijama stiže fantastična vijest, a Strijelcima dodatne obaveze Tata intervjuisao kćerku svake godine na prvi dan škole, video dirnuo 36 miliona ljudi Slučaj Metjua Perija: Jednom od doktora optuženih za smrt glumca zabranjena ljekarska praksa

M:TEL PREMIJER LIGA BIH Jagodić: Luka Kulenović je bio kec iz rukava

Objavio: RHT
06/05/2023 9:33 PM

Fudbaleri Sloge Meridian iz Doboja danas su ostvarili veoma važnu pobjedu na gostovanju Tuzla Cityju (1:2) i tako se približili opstanku u m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

“Domaći” teren

– Malo ću skrenuti sa današnje teme, jer me neka lijepa osjećanja vežu za Tušnju – rekao je trener Sloge Vlado Jagodić i dodao:

– Smatram da sam osvajanjem četvrtog mjesta kada sam bio u Slobodi napravio dobar rezultat. Naravno da mi Tušanj odgovara, malo sam se šalio sa igračima, rekao sam im da bi bilo dobro da podnesemo zahtjev da igramo ovdje svoje domaće utakmice, kroz smjeh je rekao Jagodić.

Nije krije zadovoljstvo zbog osvojenih bodova.

Sa današnjeg meča na Tiušnju / Foto: Tuzla City

– Veseo sam, drago mi je što smo uspjeli. Ekipa Tuzla Cityja je veoma jaka i kvalitetna ekipa pojedinačno. Naravno, jer smo ušli u utakmicu konfuzno. Kažem naravno, jer izgleda da to kod nas mora tako. Ali, vratiti se u utakmicu ovako, svaka čast momcima. Veoma mi je drago za našeg povratnika, Luku Kulenovića, a vi ćete se nasmijati jer ja znam šta mi je pakovano za neke kladionice, a ja nemam veze sa tim. E pa Luka Kulenović je bio kec iz rukava. Donio nam je tri boda. Veliki posao smo danas uradili. Kompenzirali smo ovo sve što smo propustili u šest kola. Puni radosti i veselja vraćamo se u Doboj. Sad tek trebamo pokazati da smo pravi. Protiv Zrinjskog trebamo biti pravi. Imamo tri utakmice ispred sebe gdje ovo nesmijemo ispustiti – istakao je Jagodić.

City ima problema

– Znam da je teško kolegi Bošnjakoviću, ja sam ih vidio u vrhu lige, ali očito da imaju probleme. Korektna utakmica, dobri uslovi za igrati i onda dolazi do izražaja jedno poluvrijeme Sloge iz Doboja, zaključio je Jagodić.

U današnjim utakmicama m:tel Premijer ligi Bosne i Hercegovine Zrinjski je u Čitluku savladao Slobodi (4:1), a Široki Brijeg i Posušje su na Pecari podijelili bodove (1:1). Sutra su na programu dva derbija Borac – Sarajevo (19.30 sati) i Željezničar – Velež (19.30 sati), te Igman Konjic – Leotar (15.30 sati – oba tima se grčevito bore za opstanak).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS