calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

M:TEL PREMIJER LIGA BIH Bašić: Želimo se osvetiti Veležu

Objavio: RHT
05/05/2023 1:14 PM

Fudbaleri Željezničar će u okviru 30. kola m:tel Premijer lige BiH dočekati Velež (nedjelja – 19.30 sati)

Mi pokušavamo da regenerišemo ekipu, kako mentalno, tako i fizički – rekao je trener Željezničara Nermin Bašić i dodao:

Izvukli pouke

– Što se tiče ekipe, mislim da smo izvukli pouke iz ove posljednje utakmice. Napravili smo određenu igru koja nam daje dovoljan broj prilika na utakmicama, ali ne uspijemo to realizovati. Ova dva tri dana se bavimo realizacijom i nadamo se da ćemo probiti taj led, posebno napadači koji se trude, ali nikako da postignu taj gol. Fali nam u tom ofanzivnom dijelu malo sabranosti. Ovo što smo kontastovali u posljednjoj utakmici i analizirali, želimo to da popravimo još više, pa da još kompaktnije stojimo na terenu, odnosno da još manje dajemo prostora protivnicima, istakao je Bašić.

Muftić i Bašić / Foto: FK Željezničar

Što se tiče igračkog kadra, Galić je bio na pregledu, koji je pokazao da nije ruptura i da bi mogao biti spreman za sedam dana.

– Za Cocalića još nismo dobili koliko je to utakmica kazne (za crveni karton – op. a.), dok su svi ostali momci u nekom stanju koje priželjkujemo. Želimo da se osvetimo ekipu Veleža za ispadanje iz Kupa BiH, imamo svoje motive. Nabralo se svega u nama i želimo na terenu da pokažemo da se možemo boriti do kraja. Mislim da je u obje utakmice, prije mene, na terenu Željo bio bolja ekipa, a Velež je u jednom takvom nizu i ima samopouzdanje.

Inat, motivacija, želja...

Rođenim treba jako malo prilika da postignu gol, konstatuje prvi strateg kluba s Grbavice.

– A nama očigledno treba jako puno da postignemo gol i nikako da preokrenemo taj peh na našu stranu. Jako ih dobro poznajemo i znamo šta nas očekuje. Ovo će biti jedna drugačija utakmica nego kada su došli na Grbavicu da se brane. Sada očekujem jedan ofanzivniji Velež, koji će pokušati da nas napadne i mislim da ćemo znati odgovoriti na tu njihovu igru. Iskreno se nadam da će neki inat proraditi u nama i da ćemo uspjeti dati još malo više motivacije, želje, bez obzira na umor – zaključio je Bašić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS