calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!”

PRVO POJAVLJIVANJE ŠA I NJEGOVE ŽENE: Reper i TikTokerka progovorili o svadbi!

Objavio: RHT
03/05/2023 1:23 PM

Reper Nenad Aleksić Ša nedavno je stao na ludi kamen sa izabranicom Vanjom, a sada su se prvi put zajedno pojavili u emisiji kod Ognjena Amidžića. Oni su tom prilikom otkrili kako su se upoznali, ali i tako brzo stupili u brak što je sve iznenadilo.

Foto: printscreen YouTube

– Upoznali smo se prije dvije godine, sad smo ušli u ozbiljniju priču. Znaš koja je to priča, Las Vegas fazon. Otišli smo kod njenih prijatelja, ušikao sam se od rakije. Bio sam se djevojkama koje nisu u njenom fazonu, rekao sam da sa njom hoću da provedem cijeli život i da sutra idemo u opštinu i brak. Mi se ujutru nismo probudili, ali dva-tri dana poslije toga obavijestili smo naše i otišli u opštinu. Njeni su bili u fazonu da nismo normalni, a moji nisu normalni, kao što ni ja nisam. Kad je nešto suđeno, to je to. Moram da kažem da sam srećan poslije ne znam koliko godina – rekao je reper.

Foto: printscreen YouTube

– Ja sam njega upoznala prije dvije godine, on je skroz propao, bolje da ne pričam – dodala je Vanja.

Poslije “Zadruge 4” šta se sve izdešavalo?

– Ja sam se nakon “Zadruge 65” izvinio i poslao sam joj poruku: “Ako si ljuta, izvini ako sam pogriješio”, a dobio sam odgovor da nije ljuta. Osvojio sam je – pričao je Ša.

Zbog čega si ga zavoljela, upitao je Ognjen.

– Previše je dobar, pažljiv, poštuje me što je najbitnije. Svaki dan nam je ispunjen i konačno sam srećna – odgvoorila je Vanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS