calendar

Ponedeljak 1. Jul, 2023

NOVI VIDEO Da li je Fernando Alonso i dalje u vezi s Tejlor Svift

Objavio: RHT
02/05/2023 10:51 AM

Samo nekoliko dana nakon što je objavio TikTok na kojem gleda u svoj mobitel i namiguje, dok se u pozadini čuje njen hit “Karma”, Fernando Alonso objavio je novi video, koji je dodatno potaknuo glasine da je u vezi s Tejlor Svift (Taylor Swift).

Fernando Alonso / Twitter

Vozač Formule 1 u subotu je podijelio snimku na kojoj se vidi kako trenira u teretani, uz koju je napisao: “Dižem 22.” Fanovi pjevačice odmah su pronašli trag, uvjereni da se Alonso referira na njenu kultnu pjesmu “22”. Uz to, Alonso je namignuo i zagonetno se nasmiješio, što je bilo dovoljno da potakne novi val glasina o njihovoj vezi.

@fernandoalonso Im lifting 22’s😉 #F1#F1TikTok#Formula1#f1edit♬ 22 (Taylor’s Version) – Taylor Swift

Nagađanja su potaknuta nakon što je u medije izašla vijest da su Svift i Alonso prekinuli dugogodišnje veze. Novi video prikupio je gotovo 200.000 pregleda i 20 hiljada lajkova u samo nekoliko dana otkako je objavljen, a fanovi ne prestaju komentarisati njegov potez.

Podsjetimo, Alonso je odbio javno priznati moguću romansu, rekavši novinarima u Azerbajdžanu da je usredotočen samo na “Grand Prix” koji se ondje održava.

– Obično svoj osobni i profesionalni život držim odvojeno – dodao je. 

Tejlor Svift / Twitter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS