calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! Sofia Vergara iza sebe ima dva razvoda, sada je našla sreću: Ovo su sve njene ljubavi Veliki ulov carinika na prelazu Stara Gradiška: I oni ostali u šoku STRAVIČNO! Kćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! LUNA ĐOGANI POTVRDILA SRETNE VIJESTI! Ovo su svi čekali, sve objavljeno javno: Poslije toliko godina, opet… PORODILA SE TAMARA DRAGIČEVIĆ Glumica na svijet donijela sina, ovo su detalji ”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi!

JOŠ JEDNA AFERA MITO DRMA “ZVEZDE GRANDA” Pjevač sam priznao da je upleten u skandal

Objavio: RHT
28/04/2023 10:21 AM

U medijima se pojavila informacija kako Đorđe David navodno uzmina novac od takmičara “Zvezda Granda, zbog čega se on odmah oglasio i demantovao sve navode. Bez dlake na jeziku progovorio je o navodnom uzimanju mita od takmičara u “Zvezdama Granda”.

Zvezde Granda
Đorđe David: FOTO: PRINTSCREEN

– Imamo novi lonac koji je spakovan prije neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa djevojkama imam latentne flertove, to je van pameti! Sve je lako za provjeriti, pa svi znamo ko su momci i djevojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i njihove roditelje. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo “Majstore tamo su vrata i putuj!” – rekao je Đorđe David.

Đorđe David
Đorđe David / FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Na pitanje koji je motiv za takvo namještanje, Đorđe je samo kratko poručio:

– Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave “Zvezde Granda” zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u cijeloj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zvijeri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak – istakao je pjevač.

Piodsjetimo, nedavno je kao bomba odjeknula vijest da je Snežana Đurišić primala mito od učesnika, što je pjevačica odmah demantovala.

(Kurir.rs/Grand)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS