calendar

Petak 5. Jul, 2023

POSEBAN POZDRAV ZA NAJBOLJEG PRODUCENTA NA BALKANU SAŠU MIRKOVIĆA Na promociji pjesme “Samo noćas ne idi” specijalno obraćanje

Objavio: RHT
26/04/2023 4:38 PM

Danas je u Sarajevu održana promocija pjesme “ Samo noćas ne idi” koju su u duetu otpjevali Drana Kojić Keba i Šuki Planjanin. Pjesma je inače rimejk, a posljednjih godina doživjela je svoju reinkarnaciju, stoga nas nije iznenadilo što je Šuki odlučio baš nju ponovo snimiti u novom aranžmanu.  Na promociju su bili pozvani brojni mediji, a Šuki je u svom obraćanju posebno pozdravio vlasnika i direktora “Hype produkcije” Sašu Mirkovića.

– Ovom prilikom želim da pozdravim Sašu Mirkovića, direktora Hype televizije, koji je poslao ekipu i sa kojim prvi put sarađujem, ovaj, želim da ga pozdravim ovom prilikom i ekipu koja je došla, naravno – rekao je Šuki u obraćanju za medije.

Popularni pjevač Dragan Kojić Keba koji je ukrstio svoj glas sa Šukijem Planjaninom u ovom projektu, bio je spriječen da prisustvuje promociji u Sarajevu ali se obratio gostima putem video prijenosa.

– Šuki će biti novi član mog stvaralašnog tima – izjavio je Keba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS