calendar

Petak 27. Septembar, 2023

8.NOVEMBRA OČEKUJE NAS NAJMOĆNIJI PUN MESEC! Potrebno je ovo da uradite, ako želite ljubav i novac!

Objavio: RHT
06/11/2022 8:30 PM

Svaki pun Mesec ima snažno energetsko dejstvo koje utiče i na našu energiju, raspoloženje, snove i podsvest. Pun mesec donosi važne smernice koje možemo okrenuti u svoju korist.

Foto: PHIL JUDE / Sciencephoto / Profimedia

Vreme punog Meseca idealno je za određene rituale uz koje možemo manifestovati naše želje. Ovog meseca, odnosno 8. novembra očekuje nas još moćniji pun Mesec – poklopiće se sa pomračenjem Meseca, a astrolozi tvrde da je ovaj period uvek obojen dramatičnim promenama i iznenađenjima.

Pun Mesec je veoma važan za sve koji tragaju za srodnom dušom.

Možete na papir napisati sve o čemu sanjate kada je u pitanju ljubav. Napišite karakterne osobine potencijalnog partnera, osmislite kako bi izgledao vaš susret i šta će vam doneti, kakava osećanja će probuditi.

Foto: DAVID NUNUK / Sciencephoto / Profimedia

Ovaj isti princip možete primeniti i na ispunjenje finansijskih želja. Energija punog Meseca je sjajna za vizualizaciju, pa maštajte o stvarma koje želite da imate ili novcu koje nameravate da zaradite.

Osmislite korake kojim ćete ići ka svom cilju, zamislite kao da se želja već ostvarila i osetite je. Zatvorite oči i maštajte, a kao dodatnu motivaciju možete iskoristiti afirmacije koje se govore u noći punog Meseca.

Takođe, na ovaj dan mogući su sukobi i konflikti.  Važno je da sve krupne poteze ostavimo za naredni dan.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS