calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MOJA TRUDNOĆA JE BILA TURBULENTNA” Aleksandra ne može više da šuti o Filipu: Priznala sve o POMIRENJU: “Kod mene je bilo ludilo” Oglasio se pjevač koji je izazvao najviše polemika na otvaranju OI: Da nije kontroverzi ne bi bilo zabavno Ogorčene američke teniserke pobjegle iz Olimpijskog sela zbog onoga što su tamo zatekle “EMOCIJE SU SE UGASILE!” Aleksandra Nikolić ekskluzivno za Hype otkrila sve o odnosu sa Filipom, pa pomenula i NOVOG DEČKA (VIDEO) CIFRA OD KOJE MOŽE DA SE RIKNE! DARA BUBAMARA TRAŽILA BRDO LOVE! Šok detalji napravili pometnju “JEDINO SAM TRAŽILA POŠTOVANJE” ALEKSANDRA NIKOLIĆ OTKRILA detalje RASKIDA sa Carem? Ekskluzivno za HYPETV Svratili u Jablanicu, najeli se pečenja, pa pobjegli ne plativši račun od 217 KM ALEKSANDRA OTKRILA ISTINU O CARU: “Završila sam u BOLNICI u OSMOM MJESECU TRUDNOĆE!” Nikolićka iznijela JAVNO šta se dešavalo u 4 ZIDA! (VIDEO) MEGAEKSKLUZIVNO! ALEKSANDRA NIKOLIĆ NA HYPE TV! Prvi put o odnosu sa Carem, Leoni i BURNOM RASKIDU Lidija Vukićević se sprema za more: Sirene mogu da se zabrinu Prijetnje, preljube, klevete: Ovi rijaliti takmičari svoje rasprave nastavljaju na sudu U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA SE RAĐA NAJVIŠE MAMINIH SINOVA: Kod njih ćete uvijek biti broj 2! Drama kod Jablanice: Zapalio se kombi u vožnji, vatrogasci se bore s vatrom Trikovi da vam veš uvijek bude fino opran: Evo šta treba koristiti umjesto omekšivača JANJUŠ PRVI PUT JAVNO OBJAVIO FOTKU SA NOVOM DJEVOJKOM! Svi gledaju i ne mogu da vjeruju, da li je ovo moguće?! (FOTO) STRAVIČNA ISPOVIJEST INFLUENSERA (24) O SILOVANJU: “Držali su me! Otkopčao je šlic i rekao mi…” KONAČNO PROGOVORIO

Kija Kockar dobila prestižno priznanje! Pevačica proglašena za “najženu 21.veka”!

Objavio: RHT
16/06/2021 4:14 PM

Tokom sinoćne večeri u Beogradu je održana manifestacija na kojoj su dodeljene nagrade za Najžene 21. veka. Laskavu titulu ponele su glumica Tanja Bošković i pevačica Kija Kockar što je iznenadilo i oduševilo sve.

Kija Kockar-Foto:Printscreen Instagram

Kija Kockar nakon uručenja nagrade kazala je da je posvećuje svojoj majci Nadici, koja se trenutno nalazi u Zadruzi 4. Takođe, pevačica je na Instagram storiju podelila svoje oduševljenje Tanjom Bošković i napisala:

– Počastvovana sam što sam imala priliku da zagrlim ovu divnu ženu i budem u njenom društvu.

 Osećam se ponosno, hvala organizaciji koja me je pozvala. Lep povod da se svi nađemo – rekla jeKija, a onda je progovorila o turneji koju je najavila:

– Počela sam da se spremam, okupila sam ekipu. To nije samo moja turnija, to će biti moji solo nastupi – rekla je Kija Kockar.

Kija Kockar -Foto:Printscreen Instagram

Podsećamo, Kija je stekla ogromnu popularnost svojim učešćem u jednom od najgledanijih rijalitija kod nas Zadruga, gde je odnela i pobedu, nakon toga snimila je dve pesme koje su za kratko vreme jako dobro prošle kod publike i postale pravi hitovi, a onda je objavila i svoju autobiografsku knjigu pod nazivom “Moj potpis”.

Tagovi:

  • Kija Kockar
  • Komentari

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS