calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar KORISTI MALO DIJETE DA MANIPULIŠE NARODOM! Aneli Ahmić totalno raskrinkana, skandal dobija novi epilog: “Ona je monstrum!” Juli 2024. godine je bio drugi najtopliji mjesec ikad: Zabilježena i dva dana sa najvećom vrijednosti Dnevni horoskop za 8. avgust 2024. godine: Vodolija da pazi šta priča, Blizancima je glava u oblacima Rafael Nadal odustao od US Opena: Da li je vrijeme za penziju? PLASIRALA SE U FINALE! I druga bokserka za koju IBA kaže da ima XY hromosome bori se za medalju Janjuš ne prestaje da provocira Aneli! Poslao joj OVU PORUKU, ona odmah reagovala i zauvijek mu začepila usta (FOTO) PRVE FOTKE IVANA MARINKOVIĆA SA MALIM ŽELJKOM! Evo šta mu je poklonio! (FOTO) SLAVLJE U DOMU MIONE I ŠA! Objelodanili lijepe vijesti, čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) PROCURILA FOTOGRAFIJA MAJE SA DRUGIM MUŠKARCEM: Uhvaćeni dok razmjenju nježnosti u Crnoj Gori! KROFAK ĆE POLUDJETI KADA SAZNA Srce poginule policajke spasilo život: “Bila bi presretna kad bi znala” SVI DETALJI O MAJINOJ TRUDNOĆI I STANISLAVU! Kuma nije mogla više da šuti: “Biće najbolja mama na svijetu” Šta se dešava sa morem u Puli: Fenomen može trajati sedmicama (VIDEO) ANITU NEĆE PREPOZNATI NI NAJBLIŽI! Anđelo odlučio da joj promijeni lični opis, sve mora da bude po njegovom UKUSU! (FOTO) ANELI AHMIĆ UHVAĆENA U KREVETU SA JANJUŠEVIM DRUGOM! Isplivale skandalozne fotke, ovome se nije nadala! (FOTO) Sanja Kužet objavila prvu sliku sa sinom: Pogledajte kako izgleda mjesec dana nakon porođaja

“3 PUTA JE BILA KLINIČKI MRTVA ZBOG NARKOTIKA” Procurila ŠOK PREPISKA majke Aneli Ahmić i bivšeg muža Asmina!

Objavio: RHT
11/01/2024 3:00 PM

Aneli Ahmić i Asminu Durdžiću ne prestaje da se priča i piše još od prošle godine, kad je ona ušla u rijaliti “Elita”, a informacije iz njihovog turbulentnog odnosa svakodnevno dospjevaju u javnost.

Njena majka Jasmina Ahmić i otkrila niz detalja o Anelinom burnom životu. Sada je u javnosti procurila Jasminina prepiska sa Asminom.

– Ja sam njoj prošli mjesec dao 4.300 eura, da bi se drogirala. Ostavila si ih same, gladne, otišla sa njim 3 dana, taj slikar što te crtao… Aneli je morala ići da prosi kifle u pekari – poručivao je Asmin.

– Sram te bilo. Ona će tužiti odmah, bolje ne pravi probleme – poručivala je Jasmina.

– Meni nije samo jasno da ti kao majka to podržavaš i kažeš da je normalno, a tri puta ti je bila klinički mrtva u Sarajevu zbog droge – navodio je on.

– Srami se, hajde ne piši mi – pisala je Jasmina.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS