calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LIGA NACIJA Selektor Barbarez saopštio spisak igrača za napad na Njemačku i Mađarsku Drama u Nahorevu: Sjekirom napao suprugu pa nasrnuo i na dispečera ViK-a, kojeg je posjekao po ruci KARIĆ PODIVLJAO U RIJALITIJU! KRŠIO I LOMIO sve pred sobom! Prizor polarnog medvjeda kako spava postao viralan: “Neko mu treba donijeti dekicu” Otkrivena MONSTRUOZNA LAŽ! AFERA Terze i Sofije dogovorena sa trudnom Milicom?! Isplivao ŠOKANTAN DOKAZ Nastavljena potraga za nestalim mladićem u Mostaru OBEZBJEĐENJE PONOVO INTERVENISALO U RIJALITIJU! Haos u Šimanovcima Šemsa Suljaković skromno obilježila rođendan: FEŠTU NIKAKO NISAM MOGLA IZBJEĆI ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: E živote moj, da mi je sad ponovo malo otići do Neuma! “OPERI, PA PROSTRI” (VIDEO) Indira se ne odvaja od bivšeg muža: Ne obećavam da ću te usrećiti na ovom svijetu Nedim Sladić objavio vremensku prognozu za početak oktobra: Temperature zraka nastavljaju učestalo oscilirati RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato s obraza? STRAVIČNA BROJKA! “Sklepaj nekoj dijete, da se ostvariš kao roditelj!” Terza i Ša PRED DISKVALIFIKACIJOM! “Tvoju Mionu su punili lijepo” Od supruge gola slika, od Voksa posebna pjesma: Majkl Daglas je sretnik Sudar četiri vozila u tunelu Oštrik: Formirane kilometarske kolone na ulazu u Sarajevo “ANELI JE NAJPRLJAVIJA!” Marija Malivuk oplela po Ahmićevoj, pa krenula da “rešeta” rijaliti igrače EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! (VIDEO)

Maja Milinković za pjesmu “Kad dunja zamiriše” osvojila nagradu na Splitskom festivalu

Objavio: RHT
04/07/2023 6:20 PM

Bh. pjevačica Maja Milinković nedavno je na Splitskom festivalu osvojila nagradu stručnog žirija za pjesmu “Kad dunja zamiriše”.

Maja Milinković je u nedjelju nastupala na 63. izdanju Splitskog festivala koji se tradicionalno održava na Prokrativama. Za svoju novu pjesmu osvojila je treće mjesto.

– Nastup na Splitskom festivalu bio je moj djevojački san, jako sam sretna što mi se ostvario, a nagrada je samo šlag na tortu. ‘Dunje su zamirisale’ u Splitu – rekla je Maja Milinković.

Takođe, u subotu je na Prokurativama Maja promovisala svoj novi album “Fadolinka 2.0” u izdanju Croatia Recordsa.

– Radi se o nježnoj baladi u dalmatinskom melosu sa primjesama napjeva iz Portugala, tačnije iz Alenteja, koji jako sliče u principu. Govori o praćenju vlastitog sna odnosno življenju vlastite legende koja ponekad, ako ne i uvijek, iziskuje žrtve, u ovom slučaju napuštanje doma i odlazak u svijet, pri čemu je divno imati na umu da vas neko čeka i voli – objasnila je Maja ranije.

Aranžman za Majinu kantautorsku pjesmu “Kad dunja zamiriše” potpisuju Adis Hatunić i Džanin Zeković, koji su odsvirali i akustične gitare, dok je Karlos Menezes bio na kontrabasu, a Amila Javuz prateći vokal. Pjesma je snimljena u sarajevskom studiju Amadeus kod Marina Meštrovića.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS