calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO) “BREAKING BAD” U BORU – OTKRIVENE DVIJE LABORATORIJE ZA PROIZVODNJU METAMFETAMINA PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno?

“Umjesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru, a Mirković kravatu!” Saša Mirković potvrdio Marijine riječi!

Objavio: RHT
11/05/2024 10:00 PM

Dobila sam bombonjeru

“Umesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru a Mirković kravatu!”

Prije 17 godina pjevačica Marija Šerifović donijela je pobjedu Srbiji na pjesmu za Euroviziju u Finskoj.

Marija je nedavno otkrila šta joj je tadašnji predsjednik Srbije, Boris Tadić poklonio nakon pobjede na prestižnom takmičenju.

Dobila sam bombonjeru
Dobila sam bombonjeru Foto: YT printscreen/ Sceniranje/ Eurovision song contest

– Kroz historiju smo to mogli da vidimo, bilo da je u pitanju muzika, umjetnost, bilo koja od tih sfera. Zaslužuje bilo kakvu vrstu oduženja, da se to gotovo nikada nije dešavalo.

– Tako da, meni to ne smeta. Ja sam svoju najveću zahvalnicu – aplauz, dobila od ljudi koji su tu već punih 20 godina stare. Što se države tiče, to me nešto previše ni ne interesuje, sve sam sama sebi obezbjedila i omogućila, ne bi me nešto posebno razgalilo.

Foto:YT printscreen/Eurovision song contest

“Umjesto 80.000 eura, dobila sam bombonjeru a Mirković kravatu!”

– Sjećam se šta je gospodin Tijanić tada rekao (predložio je da Marija dobije 80.000 eura kao i sportisti na Olimpijadi), to se nije dogodilo, ja sam otišla na prijem ili kako se to već zvalo, kod tadašnjeg predsjednika Borisa Tadića. On je pitao: “Šta mogu da učinim za Vas?”. Šta da mu kažem?! Ne treba ništa da učinite, mislim šta ćete da učinite, ja sam za Vas učinila više.

– Bombonjeru je poklonio meni, a kravatu mom menadžeru Saši Mirkoviću, eto to je prava istina. – rekla je Marija.

Vlasnik Hype televizije i dugogodišnji menadžer Saša Mirković, svjedočio je ovome i potvrdio Marijine riječi:

“VRATIO SAM KOŠULJU KADA JE IZGUBIO IZBORE”

– Dobro je Marija rekla, jedino je ispustila da nije sve sama uradila, nego da postoji tim na čijem sam ja čelu bio, a ona sa svojim predivnim glasom naravno naš projekat

Foto:Yt printscreen/Sceniranje

– Drugo je sve istina i jedino bih dodao da je Tadić na taj prijem zvao kad nas je vidio kod Američkog ambasadora. Ja nisam želio da odem na prijem nego sam poslao nju i on joj jeste dao bombonjeru, a meni poslao kravatu, koju sam mu vratio 2012. godine kad je izgubio izbore, naravno nenošenu. – izjavio je Saša Mirković.

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS