calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu Bajern novog Milera traži uz pomoć vještačke inteligencije SOFIJI I TERZI STIŽU LOŠE VIJESTI OD MILICE Ovo će potpuno promeniti tok rijalitija! HAOS U NAJAVI Poslije GOSTOVANJA Anje Bla – Saša Mirković POZVAO BAKU PRASETA da bude GOST U NAŠOJ EMISIJI! Imao je za jutjubera JEDAN USLOV! Belgijski kralj Filip poručio papi Franji da poduzme akcije u rješavanju seksualnih zlostavljanja Al Paćinova djevojka proslavila 31. rođendan, loši komentari ne izostaju: Izgleda kao beskućnik pored nje Ovu hranu treba izbjegavati za večeru Merkur ulazi u Vagu: Tri znaka očekuje pozitivan period do 13. oktobra

UHVAĆEN ISPRED NJENE ZGRADE: David Dragojević i Ana Korać ponovo u vezi?

Objavio: RHT
10/02/2022 3:45 PM

David Dragojević, brat zadrugarka Dejana Dragojevića, nedavno je bio u poseti prestonici, a paparaco ga je uhvatio kako ulazi u jednu zgradu u naselju gde mu stanuje bivša devojka Ana Korać.

paparaco lov

David se ovom prilikom provozao ulicama Beograda u novoj luskuznoj mašini, crnoj “mečki”, s kojom je posetio jedan tržni centar.

Nakon kratkog šopinga, Dragojević se uputio ka jednom naselju, u kom stanuje njegova bivša ljubav i zadrugarka, Ana Korać. David je užurbanim koracima ušao u jednu zgradu, u kojoj se zadržao petnestak minuta, ali ono što je bilo posebno zanimljivo jeste da je Dejanov brat izašao u totalno drugačijem izdanju.

Da li je posetio Anu Korać, nekog prijatelja ili je bivši zadrugar samo ovde iznajmio stan, ostaje nepoznato, ali podećanja radi, David je i ranije usnimljen kako ulazi u istu zgradu.

IZVOR: KURIR.RS/hypebih.ba

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS