calendar

Petak 27. Septembar, 2023

“PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE!” DISKVALIFIKOVANA SARA STIJOVIĆ: “Imala sam 9 EPI NAPADA!” PRVI EKSKLUZIVNI INTERVJU za HYPE TV! (VIDEO)

Objavio: RHT
27/09/2024 1:45 PM

PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE

Foto hype tv

Dojučerašnja rijaliti učesnica ispričala je detalje koji svakako šokiraju.

PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE

Sara Stijović nedavno je diskvalifikovana iz rijalitija nakon čega produkcija nije obavestila koji je razlog diskvalifikacije.

Zamolili smo Saru da nam kaže šta se desilo večeri kada je nastao veliki haos u okviru rijalitija.

“Koliko se sjećam, bila sam na žurci. Tu sam popila dva piva. Otišla sam do drvenceta kako bih tražila neki zadatak da dobijem još jedno pivo. Napao me je onaj Uroš (Rajačić), kako me je uhvatio dobila sam neki prebačaj agresije. Udarila sam ga metalnim lancem od tašne po faci. Stavili su me u zatvor gdje su mi donijeli neke tabletice. Valjda za smirenje, ne znam – tad sam poludjela. Dobila sam u zatvoru četiri epi napada”, nesretna djevojka je započela priču o ovom teroru.

Imala sam 9 EPI NAPADA

“Odveli su me u bolnicu, ne sjećam se gdje. Nisam pri svijesti tad bila. Poslije su me prebacili u Hitnu pomoć gdje me vode u Beograd. Pitali me gdje sam, ja kažem u Mekdonaldsu. Znam samo kad sam se probudila našlo je više vrsta narkotika u mokraći. Šta, da li, kako, to ne znam, nalaze nisam nikakve dobila. Samo to znam za sada. Prošlo je dva dana, sa porodicom i sa momkom sam izašla u provod na svirkicu. Dolazimo onda kući, dobijam opet tri epi napada, pa još jedan… i onda meni staje srce. Osam sati mi je srce stajalo, oživljavali su me toliko. Trenutno sam na strogom mirovanju, još uvijek čekam preglede da vide što se to tačno desilo, da bih znala”, ispričala je Sara, koja je otkrila da je za 10 dana imala 9 epi napada.

Šta je još Stijovićeva ispričala pogledajte u nastavku.

Čitajte i ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU: Šokantno oglašavanje nakon skandalozne odluke (FOTO)

Bivši učesnik rijalitija Marko Janjušević Janjuš nedavno je stavio tačku na svoju rijaliti-karijeru i ponovo otvorio bar u Njemačkoj. Lokal je nazvao po svojoj kćerki Kruni.

ZOLA SLAVI DOK MILJANA PREKIDA TRUDNOĆU

Janjuš je odlučio da angažuje usluge svog prijatelja Lazara Čolića Zole, koji se bavi di-džejingom.

Tim povodom bivši učesnik rijalitija oglasio se na društvenoj mreži Instagram. Tamo je pozvao sve fanove rijalitija da dođu i provesele se uz Zolu. 

– Velika mi je želja bila da Zolu vratim na pravi put i da se bavi onim što najbolje radi… A znam da radi odlično… Rezervišite mjesto na vrijeme, stiže veliki Zolander, princ Dervente i nesuđeni zet Niša… – napisao je Janjušević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS