calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedinova diverzija? Da li je on naučio papagaja da ovo govori Fatimi? Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa Sara Stijović: Davali su mi neke tablete! ničeg se ne sjećam, onda me produkcija izbacila! trebala sam bit gej? JEDAN OD NAJBOLJIH SVJETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) FATIMA POKAZALA ZNANJE! Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici Da li Anja Bla misli da će joj sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) Procurio snimak dogovora sa Anđelom kada ulaze u vezu zbog rijalitija? Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu

PREVEZEN U BOLNICU Huligani pretukli jednog od najboljih evropskih košarkaša

Objavio: RHT
02/05/2023 1:50 PM

Košarkaš CSKA Moskva Aleksej Šved (Alexey Shved) jučer je hitno prevezen u bolnicu zbog teške povrede glave nakon huliganskog napada koji se odvio ispred jednog moskovskog restorana, potvrđeno je iz slavnog ruskiog kluba.

“Hitna ga je odvezla u bolnicu, a igrač je kontaktirao policiju kako bi istražili incident. Šved zbog povrda neće moći učestvovati u sljedećim utakmicama ekipe. Alekseju želimo brz oporavak”, poručili su iz CSKA.

Aleksej Šved / Foto: Facebook

Šved je, inače, jedan od najboljih evropskih košarkaša.

Tagovi:

  • Alexey Shved
  • CSKA
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

    PRATITE NAS