calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV Dnevni horoskop za petak, 27. septembar 2024: Blizanci dobro da se paze, Biku se otvara portal uspjeha, Vodolije očekujte potpuno luckast dan, a Vi? Svađa u avionu postala hit na TikToku, pogledalo je 14 miliona ljudi Ovo je već previše za ženska srca: Goli Dejvid Bekam se snimao u teretani, sve pršti od energije Ovo su znaci da je dijete žrtva nasilja na internetu: Na jedan detalj posebno obratite pažnju Drama u Banjaluci: Muškarca nemilosrdno šutali nogama, stigla je policija Sve polude za Gastozom! I dan danas Luna ludi? Ljepotica je pristala da bude treća, ali ima svoje uslove? Može li ih Elmedin ispuniti? “MI SMO NAJBOLJI TANDEM” Mira Škorić i Aca Lukas o zajedničkom duetu: “Saša Mirković nas je ponovo spojio” “NE MOGU DA GA TRPIM”: Isplivala istina o vezi Tanje Savić i Muhameda, evo šta se dešava iza zatvorenih vrata Marija Šerifović najavljuje koncert u Zetri: U Sarajevu sam kod kuće Da čovjek ne povjeruje! Znate li koji put Miljana Kulić ide na abortus? Na Zemlju stigao signal iz svemira: Putovao osam milijardi godina (VIDEO) Rada Manojlović “pukla”: Pjevala pod šatorom, “sijevao” donji veš, ali od bakšiša ni traga ni glasa (VIDEO) GLUMAC I KOMPOZITOR ŠOKIRAO PRIZNANJEM! Zbog mizernog iznosa penzije čupa kosu sa glave, plače i cvili ACA LUKAS MISTERIOZNOM PORUKOM BACIO SVE U REBUS! Najveća zvijezda Balkana zbunila pratioce! Šta to sprema? (VIDEO)

PREMIJERNO NOVA PJESMA I SPOT ACE LUKASA! Spremite se jer “BESPREKORNO LOŠ” stiže u nedjelju u 18 sati!

Objavio: RHT
26/09/2024 2:39 PM

PREMIJERNO NOVA PJESMA I SPOT ACE LUKASA

Prošle nedjelje, kao bomba odjeknula je vijest da najveća zvijezda Balkana, Aca Lukas, izbacuje novi album sa ukupno devet numera, uključujući tu i duetsku pjesmu sa Mirkom Škorić!

foto: Hype  TV

Aca je snimio i spot za svoju novu jpesmu “Besprekorno loš”, koja će se naći na gorepomenutom albumu. Zanimljivo je da je spot producirala Jelena Mirković, kćerka Saše Mirkovića, vlasnika i direktora Hype produkcije i Hype televizije. Kao nasljednica Saše Mirkovića, Jelena je dobila priliku da se upusti u svijet zabavne industrije i sa ovim projektom je pokazala koliko je ozbiljno pristupila svom poslu.

A sada je Mirković objelodanio na svomIinstagram profilu kada ćemo da čujemo pjesmu, ali i vidimo spot.

“Nedjelja od 18 časova nova pjesma i spot Aleksandra Vuksanovića”, piše uz video jednog kadra sa snimanja spota.

PREMIJERNO NOVA PJESMA I SPOT ACE LUKASA

foto: prinscreen/instagram/sasa_mirkovic_official

Otkako je direktor i vlasnik HYPE produkcije i televizije  Saša Mirković objelodanio da se krčka duet Ace Lukasa i Mire Škorić koji će nositi naziv “KRIK”, društvene mreže gore, dok se komentari pohvala samo nižu!

– Moja draga drugarica @miraskoric i ja vrijedno radimo u studiju i spremamo spektakl od pjesme ! “KRIK” će osvojiti vaša srca vrlo brzo… – napisao je u svojoj objavi Aca Lukas!

Ono što je njihovu publiku najviše obradovalo jeste da će ova dva velika vrsna pjevača da ukrste svoje glasove poslije 26 godina. Upravo onoliko koliko je prošlo od njihovog velikog hita “Vrati nam se druže moj” koju su snimili 1998. godine.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS