calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO)

OVAKO DANAS IZGLEDA MANEKENKA ZA KOJU JE ANĐELINA DŽOLI HTJELA DA SE UDA: Ljubav se desila na prvi pogled (FOTO)

Objavio: RHT
07/08/2023 11:23 PM

Anđelina Džoli je godinama bila ljubavnica glumice Dženi Šimicu u koju se zaljubila čim je upoznala. 

Foto: Paolo Pizzi/Pacific Press/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danas je njena bivša djevojka u srećnom braku sa brend konsultantkinjom Mišel Harper, a Anđelina je svojevremeno otvoreno govorila o njihovom odnosu, ali i emocijama koje je razvila prema Dženi. 

Njihova veza trajala je i dok se Anđelina viđala s muškarcima, a tek je 2003. godine javno progovorila o svojoj biseksualnosti.

Foto: Brian Ach / Getty images / Profimedia

– Da se tada nisam udala za supruga, udala bi se za Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je ugledala – ispričala je Anđelina jednom prilikom, piše Zadovoljna.rs.

Dženi je bila supermodel i glumica, radila je sa najvećim svjetskim modnim kućama, a glumila je u filmovima Foxfire, Itty Bitty Titty Committee i Dante’s Cove. 

Šimicu danas ima 50 godina i u srećnom je braku, a njeno vjenčanje su propratili svi vodeći američki mediji.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS