calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno! Pojavio se snimak stravične nesreće u Velikoj Kladuši: Golf 4 potpuno smrskan (VIDEO) Aleksandra Nikolić sada je daleko od Balkana i započela novi život? Crna magija je bačena na nas?! Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav!

NATAŠA BEKVALAC PREŠLA NA ŽENE!

Objavio: RHT
08/02/2023 6:30 PM

Nataša Bekvalac je neko ko je uvek iskren sa svojim fanovima, poznata je po šalima na svoj račun, pogotovo kada je ljubav u pitanju, mada  vrlo često dopušta i drugima da se našale sa njenim ljubavnim životom za koji je više puta rekla da je nepredviljiv.

Foto: Instagram/Printscreen

Ljubavni život pevačice Nataše Bekvalac često je bio glavna tema svih medija, a iako nije uspešna na tom polju kao na poslovnom, pevačica nikada nije jadikovala nad sudbinom.

U prilog tome svedoči i nova fotografija na kojoj Novosadska barbika pozira u zanosnoj pozi na plaži u kupaćem kostimu. Ispod fotografije samo su se nizali pozitivni komnetari na račun njene linije, ali jedan je svima zapao za oko.

Foto: Printscreen Instagram

– Ako nije išlo sa muškacima preži na žene – glasio je komentar na njenom Instagramu koji je sve nasmejao do suza.

Međutim, lepa Nata koja je inače poznata kao neko se redovno čuje sa svojim obožavaocima ovaj put nije uzvratila reakciju.

Foto: Printscreen Instagram

Inače, Bekvalčeva je jedna od retkih ličnosti koja se nije libila da svoju intimu otkrije širokim masama.

– Uvek je sve u redu, uvek me svi upoznaju ali kroz nekoliko meseci dolazimo do prvih zapinjanja, a to je moj posao. Ja to njuškam ali sam večiti optimista i sve mislim možda neće ovaj put. Moj posao je moj
život, pa ako ti ne voliš moj posao onda ne voliš moj život, a ako ne voliš moj život ne možeš da voliš ni mene – rekla je Nataša tada.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS