calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno!

MILICA U PANICI PORODICA PONOVO NIJE NA NJENOJ STRANI: Milica Veselinović šta je čeka kad izadje iz rijalitija!

Objavio: RHT
06/10/2022 10:00 PM

Milica Veselinović već drugu godinu zaredom našla se kao rijaliti učesnica. Ona se već pokazala kao sjajan komentator, ali i kao neko ko se veoma lako zaljubljuje i upušta u ljubavne odnose.

FOTO: printscreen/youtube

Prošle godine ona je bila u ljubavnom odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem koja se nije baš slavno završila, s obzirom da su pred kraj samog rijalitija raskinuli. I ako je veza bila veoma toksična Milica ga rado pominje i rado ga se seti. Međutim ove godine ovoj mladoj devojci za oko je zapao jedan drugi maneken. Jedno je jasno Milica očigledno ima svoj tip muškarca, a to su zasigurno crnogorci. Marko Marković, markanti maneken zaveo je ovu učesnicu, međutim simpatije nisu bile obostrane te je Milica ostala slomljenog srca. Marko je završio u vezi sa Marinkovićevom, a sukobi između Milice i nje ne prestaju.

FOTO: Youtube/prinstcreen

Ipak Veselinovićeva je zapala za oko jednom od učesnika. Marko Stefanović za Milicu je rekao kako je veoma slatka i simpatična nakon čega se javno oglasila i njena majka.

– Ne podržavam vezu u rijalitiju i to je to, neću dalje da komentarišem. Prijatno – kratko je izjavila Ana Veselinović

 A da li će to sprečiti Milicu da upliva u ljubavni odnos?

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS