calendar

Petak 27. Septembar, 2023

KOSTA, NEMOJ DA SVJEDOČIŠ PROTIV NAS! Miljana Kecmanović u STRAHU, preklinje sina UBICU da ne UNIŠTI porodicu: “Misli na sestru!”

Objavio: RHT
21/09/2024 12:18 PM

KOSTA, NEMOJ DA SVJEDOČIŠ PROTIV NAS

Miljana Kecmanović je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je sinu poruku.

KOSTA, NEMOJ DA SVEDOČIŠ PROTIV NAS! Miljana Kecmanović u STRAHU, preklinje sina UBICU da ne UNIŠTI porodicu: ''Misli na sestru!''

Kosta Kecmanović koji je počinio masakr 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića smješten je na Kliniku za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu Univerzitetskog kliničkog centra Srbije. Dječak je tamo na vještačenju, a svakodevno su sa njim dva čuvara. 

KOSTA, NEMOJ DA SVJEDOČIŠ PROTIV NAS

Odnos njegove majke Miljane Kecmanović i njega je kako se spekuliše, oduvek bio turbulentan. Pred prvo Kostino svedočenje u slučaju protiv njegovih roditelja, otkriveno je da je Miljana pokušala na sve načine da ga ubijedi da ne kaže ništa i ne zabije nož u leđa njoj i Vladimiru.

Kako se sada približava drugo Kostino svedočenje, koje će biti u Specijalnom sudu. Vjeruje se da se Miljana nada da njen sin neće ništa reći protiv nje i supruga i da neće otkriti nijednu porodičnu tajnu koja bi mogla dodatno da je ugrozi.

– Miljana Kecmanović je očajna, preko rođake koja je išla da vidi Kostu i odnese mu određene stvari, poslala je poruku. Molila ga je da ne svjedoči protiv nje i Vladimira, kao da se boji da će dječak iznijeti svu porodičnu prljavštinu. Kosta zna sve o Miljani pošto je sa njom bio najbliži, a ona mu je oduvijek sve pričala. Sada se plaši da neke njihove tajne on ne otkrije. Poručila mu je da misli na sestru, koja sada nema nikoga, da misli o njenom daljem životu. Koji je ionako dovoljno uništen. Nada se da će sin imati u sebi trunku saosjećanja bar prema sestri i da neće svjedočiti protiv roditelja. I strpati ih u zatvor – pričao je izvor blizak Republici.

Podignute optužnice

Protiv njegovih roditelja, Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović podignute su optužnice. Vladimir Kecmanović se sumnjiči da oružje koje je imao u posjedu i za koje je imao dozvolu nije čuvao na adekvatan način, kao i da je sina vodio u streljanu. I učio ga da koristi vazdušno oružje, dok je DNK Miljane Kecmanović pronađen na čahuri koja je nađena ispred kabineta za istoriju. U kojoj je dječak-ubica izvršio masovno ubistvo.

– Kosta je ćutke saslušao poruku, nije imao nikakvu reakciju, kao da ne čuje šta mu se govori. Niko ne zna šta će se desiti na suđenju, njegova majka nije u strahu ni za sebe ni za muža. Brine se za kćerku i za to šta bi moglo da se desi sa njom. Zbog svega što je Kosta uradio njihovoj porodici – zaključio je naš izvor.

Da podsjetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru. Kada je dječak Kosta Kecmanović uletio naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbjeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dječak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odjeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ “Vladislav Ribnikar” je nakon 12 dana borbe podlegla povredama. Čime je broj žrtava povećan na deset. 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Republika/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS