calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

Kolege Moamera Kasumovića zgrožene nakon što se otkrilo da je bludničio nad maloljetnikom: Ovo je lice monstruma i zla!

Objavio: RHT
21/09/2024 11:00 AM

Kolege Moamera Kasumovića zgrožene

Moamer Kasumović napustio Sarajevo i vratio se u Bijelo polje. Instagram

Javnost je zgrožena činjenicom da je glumac Moamer Kasumović bludničio nad maloljetnikom, da je dobio kaznu od godinu i da je otkupio za 36.500 KM.

Kolege Moamera Kasumovića zgrožene

Još je gora činjenica da se sve to desilo 2021., a da se do prije nekoliko dana o tome ništa nije znalo. Postavljaju se pitanja ko je pomogao Kasumoviću da se ne sazna. Glumac je prije nekoliko godina napustio Sarajevo i vratio se u Bijelo polje, Crna Gora, odakle je inače.

Mnoge poznate ličnosti su se oglasile nakon saznanja za Kasumovićev zločin.

Glumac Davo Sabo je objavio Kasumovićevu fotografiju i poručio:

– Ovo je lice monstruma! Ovo je lice zla! Dobro ga pogledajte i zapamtite! Gori od ovog zlikovca je jedino šljam koji je zajedno s njim krio i zataškavao gnusne zločine.

Objava Davora Sabe. Facebook

Pozorišni glumac Jasenko Pašić poručio je da se oko slučaja Moamera Kasumovića nije samo šutjelo, nego se i krilo.

– Neko je znao i šutio, a neko je znao i krio. Sve monstrum do monstruma. Samo da i ovo ne bude dan dva i ništa nije bilo. Kao i femicidi, otmice, ubistva… Javni registar pedofila odmah – napisao je Pašić.

Objava Jasenka Pašića. Facebook

U ranijoj objavi je napisao:

– Dobio samo godinu dana, platio, i onda nije ležao ni dan? Još se godinama krije činjenica da je lik to što jeste i da je osuđen? Javni registar pedofila mora biti objavljen i to što prije.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS