calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

Gruja podvukao crtu poslije MIMINE PRELJUBE: PRIJE BIH SE UBIO NEGO JOJ OPROSTIO! Rame za plakanje pronašao kod preljubnika

Objavio: RHT
19/09/2024 12:15 PM

Gruja povukao crtu

Nikolu Grujića tješio je Terza koji je iznevjerio trudnu vjerenicu.

Gruja povukao crtu / Foto: Printskrin Pink TV
Foto: Printskrin Pink TV

Učesnik rijalitija Nikola Grujić Gruja prvi je uskočio u krevet druge djevojke, a kada je to isto uradila njegova sada već bivša Milana Šarac, on je odlijepio.

Gruja povukao crtu

Naime, pjevač je otišao u dvorište, gdje je razgovarao sa takođe preljubnikom Borislavom Terzićem Terzom o Mimi. Ona ih je obojicu razočarala zbog toga što ju je smuvao poznati ženskaroš u kući Uroš Rajačić.

Dok je Gruja izigravao ucviljenog dečka, koji je pri tom prvi Mimi zabio nož u leđa kada je uskočio u krevet Kristine Buđevac, sada je sa Terzom osuđivao svoju bivšu djevojku. Jer je utjehu pronašla u zagrljaju drugog muškarca.

– Ne mogu da vjerujem da je smuvao za pola sata. Ja sam nju viđao sa Jelenom, družile su se i pričale. I da uradi to sa istim – dolivao je ulje na vatru Terza, pa opisivao šta je Mima radila sa Urošem:

– Ljubi ga po vratu, grli ga, ljubi ga… Znaš koji su to strasni poljupci, kao da su zaljubljeni ne znam kako. Ljubi ga po vratu, svuda…

– A u usta?

 I u usta, kraljao joj žvake – dodao je Terza.

“Tu povratka nema kod mene

– To je onda to, tu povratka nema kod mene. Prije bih se ubio nego joj dopustio kod mene bilo šta – rekao je Gruja. 

– Polako, brate… Kad je spuca, lupaće ona na vrata. Tebi je sada teško, ali ona će se tek s*ebati – tješio ga je Terza.

– Kad shvati da je izgubila nekog ko je volio više od života. Nije mi dobro, kao da sam danas nešto predosjetio – zaključio je Gruja.

Pročitajte i: UČESNICA RIJALITIJA IZREZALA SEBI RUKE! Zbog javne prevare napravila NEVIĐENU DRAMU! U TEŠKOM JE STANJU.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS