calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Olimpijada u Sarajevu“ najbolji srednjemetražni dokumentarni film na Festivalu u Budvi Edin Džeko najbolje ocijenjen na FIFA-i: Evo ko ga prati iz BiH Lukasova dominacija estradom: Poslušajte “Besprekorno loš” DOLAZE POD REFLEKTORE: Zlikovci iz stripova o Betmenu dobivaju vlastiti film NAKON DVIJE GODINE Anđelina Đoli odustala od tužbe protiv FBI-ja: Evo kakav se preokret dogodio Hiljade učesnika na humanitarnoj trci “Race for the Cure” u Sarajevu: Srušeni rekordi, prikupljeno je 240 hiljada KM! Jasna poruka dvostrukog strijelca: Italija bruji o Vlahovićevoj proslavi gola Najljepša Crnogorka slavi nakon teških trenutaka: Poželjela sam samo jednu jednostavnu stvar Čeka ga “drugarica”: Elmedin otišao od Fatime i Jane da odmori mozak Nakon presude Moamer Kasumović napravio drastičan potez: Glumac zbog osude javnosti prinuđen na ovo Dogovor “ispod stola”: Filip Car ulazi za 300.000 eura Pjevačica pijana kao letva! Bauljanje i teturanje ne priliči jednoj mladoj djevojci (VIDEO) “Znalo se da Miona i Sha neće uspjeti!” IVA GRGURIĆ “Milica mora da se mane Terze i posveti se bebi!” GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal! Haljina Dženifer Aniston iz “Prijatelja” godinama je izazivala rasprave: Koju ste boju vi vidjeli? Sultan zagrmio: Nemoj mi pametovati Jano, po cijeli dan se izvačiš, ali stvarno!

GLUMAC NA LISTI PEDOFILA I U CRNOJ GORI?! Isplivali novi detalji, skandal!

Objavio: RHT
29/09/2024 1:30 PM

Glumac na lisi pedofila i u Crnoj Gori!

Nakon što je glumac osuđen za bludničenje nad maloleljetnikom Moamer Kasumović naćiće se i u Registru počinilaca krivičnih djela protiv spolne slobode Crne Gore prenosi Pobjeda.

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

Iz Ministarstva pravde su pojasnili da je uredbu. U načinu vođenja kaznene evidencije propisano da se u nju uključe i osobe osuđene za krivična djela od stranih sudova.

I to crnogorski državljani, strani državljani i lica bez državljanstva koji su rođeni na teritoriji Crne Gore i strani državljani. I lica bez državljanstva koji su stalno nastanjeni u Crnoj Gori, za koje su podaci dostavljeni Ministarstvu pravde.

Glumac se prije dvije godine vratio u Bijelo Polje i postao aktivan u kulturno umjetničkom životu grada. O njegovom zločinu javnost nije bila obaviještena, jer je cijeli proces pred pravosuđem BiH prošao ispod radara javnosti.

Prema informacijama koje je Opštinski sud u Sarajevu dao Radiju Slobodna Evropa. Kasumović je osuđen zbog bludnih radnji nad petnaestogodišnjakom. A pravosnažna presuda mu je izrečena 22. maja prošle godine. Optužnicu protiv njega Tužilaštvo Kantona Sarajevo podiglo je početkom februara 2021. godine.

On je proglašen krivim da je u decembru 2019. počinio bludne radnje nad maloljetnikom, navedeno je u presudi.

Kasumović je otkupio zatvorsku kaznu u novembru prošle godine, pa je seksualno zlostavljanje maloljetnika od 15 godina platio 36.000 KM, prenosi hypetv.rs.

Glumac na lisi pedofila!

Za cijeli slučaj javnost je saznala 16. septembra, kada je mladić nakon predstave o seksualnom i vršnjačkom nasilju „Tiho, tiše“ na Sarajevo festu javno kazao da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja poznatog glumca. Nakon razgovora koji je upriličen nakon izvođenja, mladić je kazao da nije bio jedina žrtva i da postoji presuda u drugom slučaju u kojoj je Kasumović već osuđen.

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo je kasnije saopšteno da protiv Kasumovića nema drugih prijava i pokrenutih istraga.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS