calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Haris oštro odgovorio na pitanje o Melini! Pjevač proslavio 73. rođendan! Milica iznjela SVE GADOSTI ovog nitkova Terze! Sha je jedini otrio koliki je smrad? Ulazim da ga? Romantika na djelu: Moja ljubav prema tebi je tolika da nekad šutim Ove odgovore ste tražili od Filipa Cara, bez cenzure sve u lice! Oni su svi miševi kad sam tu! DNEVNI HOROSKOP ZA 29. SEPTEMBAR 2024: Blizancima komplikacije, Lavu ljubavni problem, Jarac se dvoumi UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost”

Fotografije posrnule manekenke zabrinule javnost: Nakon propalog braka upala u pakao droge

Objavio: RHT
15/04/2024 12:20 PM

Fotografije posrnule manekenke

Nove fotografije bivše manekenke i fitness trenerice Loni Willison naročito su zabrinule korisnike društvenih mreža.

Fotografije posrnule manekenke / Foto: Twitter

Fotografije posrnule manekenke / Foto: Twitter

Ona već godinama živi na ulicama Los Angelesa. Bila je u braku s Jeremyjem Jacksonom, zvijezdom “Baywatcha”. Nakon razvoda joj se narušilo mentalno zdravlje, nakon čega je postala ovisna o drogama.

U ranijem intervjuu je navela da je mučena elektrošokovima dok je bila na kristalnom metamfetaminu. Također je tvrdila da je Jackson bio veoma nasilan prema njoj tokom veze i braka i da ju je pokušao zadaviti dok je bio pijan.

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Njeni prijatelji su za američke medije naveli kako joj žele što prije pomoći. Sudeći prema novim fotografijama, pomoć još uvijek nije dobila.

“Tako mi je žao ove žene”, “Nadam se da će se uspjeti vratiti na pravi put”, “Jackson ju je u potpunosti uništio”, “Molim vas, pružite joj pomoć”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

U doba najveće slave je krasila naslovnice magazina “Glam Fit”, “Flavour, “Iron Man” i mnogih drugih.

Nekad slavna manekenska zvijezda i bivša supruga Jeremyja Jacksona kojeg mnogi pamte po ulozi Hobieja Buchannona u seriji ‘Spasilačka služba’, danas je beskućnica. Hoda bosonoga, spava na ulici i kopa po koševima za smeće tražeći hranu...

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(Daily Mail/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS