calendar

Subota 31. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GIBA OBJAVIO GOLU FOTKU PRVI PUT NAKON ŠTO JE POSTAO ŽENA! Snimao se dok je u kadi, a onda i u vešu, šok! (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA VIŠE NE LIČI NA SEBE! Svi u šoku kada su je vidjeli, Maja Marinković se držala za glavu, SKANDAL! (FOTO) Tragedija u Tuzli: Žena smrtno stradala prilikom paljenja niskog rastinja FILIP POSLAO SKANDALOZNU PORUKU ALEKS I NJENOM MOMKU?! Car se ne smiruje, evo šta je uradio nakon što je ona objavila fotku sa novim izabranikom! (FOTO) Ove riječi Zorana Kalezića su slomile srce Silvane Armenulić ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Kome više smrde noge? Takmičenje u Gornjoj Višnjici! Ovo je bilo omiljeno Titovo jelo: Možete ga lako spremiti Život sa dvije žene: Elmedin priča Arnelu o životu na Zapadu! U Minhenu može očekivati OVO ŠKOLSKI PRIMJER BRUKANJA! Ovo je Anu Nikolić toliko srozalo da danima kuka! Rijaliti takmičarka SMOTALA POZNATOG FUDBALERA! Isplivali detalji tajne romanse Penzioner se mjesecima dopisivao s “Brazilkom”: A onda je dobio poziv iz banke IVAN OBJAVIO ŠOKANTNE TVRDNJE O RIJALITI UČESNICI! Ona mu zaprijetila sudom, a on udario još jače! PLJUŠTE TUŽBE NA SVE STRANE (FOTO) KAKO LJUDI REAGUJU KADA PROGLEDAJU? Jedan od najuglednjih svjetskih očnih hirurga Nikica Gabrić daje odgovor na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u “Sada i ovde”! Nives Celzijus nikad ne ostaje dužna vjernim pratiocima: Grudi ponovo u prvom planu NAJGORA ZAJEČARSKA GITARIJADA U ISTORIJI?! Loša posjeta i drugog dana festivala, Ritam nereda otkazao nastup! ZASTRAŠUJUĆA FOTKA ANELI IZ BOLNICE: Živa sam!

Đoković nakon ispadanja sa US Opena: Kako sam igrao i treće kolo je uspjeh! “Siner najveći favorit”

Objavio: RHT
31/08/2024 9:59 AM

Đoković nakon ispadanja sa US Opena

Novak Đoković je neočekivano poražen u trećem kolu US Opena od Alekseja Poporina 3:1 u setovima.

Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT

– Čestitke Alekseju i njegovom timu, igrao je bolje i zaslužio je pobjedu. Onako kako sam igrao, treće kolo je uspjeh, ovo je jedna od najgorih igara ikada. Servis me nije slušao, mnogo duplih servis grešaka, ne možete da dobijete tako. Pogotovo protiv Alekseja koji dobro servira, užasan meč za mene – rekao je Đoković.

Đoković nakon ispadanja sa US Opena

Na pitanje kako je moguće da nakon sjajnih partija na Olimpijskim igrama, gdje je došao do zlata, dođe do ovog, on je kazao da je možda i do druge podloge.

– Potrošio sam mnogo energije da osvojim zlato. Došao sam u Njujork bez mnogo energije, nisam bio svjež. Ostao sam bez benzina, od prvog meča se nisam našao na terenu. Život ide dalje, pokušat ću da se preorganizujem – naglasio je.

Naveo je da je sve pokušao, ali kada se ode od osnove to bude mnogo loše.

– Jako mi je bilo mentalno teško da igram tri meča ovdje, nisam bio ni blizu moje najbolje igre. Teško je kada ste motivisani i dobro se osjećate fizički, ali ne možete da nađete igru. Pomirite se, dešava se. Ne želim da analiziram dalje, samo želim da napredujem kako se ne bi ovo ponovo dešavalo – istakao je.

Nakon toga se osvrnuo i na svog protivnika.

– On je pobijedio mene, aktuelnog šampiona. Može da pobijedi svakog, Alkaraz je ispao, ja sam ispao, žrijeb se otvorio. Očigledno je Siner najveći favorit, Tijafo, Fric, Dimitrov, Rubljov, svako može da osvoji. Bit će zanimljivo da vidimo do kraja šta će se desiti – kazao je.

Raspala se igra

Nakon toga se još jednom vratio na svoju igru, za koju je rekao da se raspala.

– Nisam svjež od početka, brzi uslovi u odnosu na šljaku, totalno drugačije u odnosu gdje sam trenirao i odnosu na sve. Bilo je mučno igrati na ovaj način i osjećati se ovako s reketom u rukama. Osjećao sam se amaterski, ali to je sastavni dio sporta. Vjerovatno su Olimpijske igre uticale u velikoj mjeri i pomisao da li da dolazim ovdje ili ne. Došao sam zbog Slema, neslavno završio i idemo dalje.

Dodao je da kada je njegov protivnik igrao odličan tenis, a za sebe je kazao da ako se nema servisa ne može se igrati na ovoj podlozi.

– Ne može da se igra tenis na takav način. Servis je bio najgori, ali cijela igra se raspala. Na momente je izgledao fino, imao sam šanse, te brejk lopte u četvrtom setu – zaključio je.

Pročitajte i: Anita se UPUSTILA U LJETNJU AVANTURU! PREZNOJENA SNIMLJENA USRED AKCIJE (FOTO).

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS